جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
بَرَرِه و واقعیت های تلخ زندگی
شب های برره توصیف كننده برنامه های غلط و نسنجیده ای است كه در سطح كشور ما به اجرا درمی آید. این مجموعه تلویزیونی انسان هایی را به تصویر می كشاند كه علیرغم مشاهده واقعیت ها و حقایق موجود سعی در ندیدن آن و توجیه نمودن خود می نمایند. شب های برره توضیح دهنده جامعه در حال پیشرفتی است كه شاهد از دست دادن ارزش ها، سنت ها و اخلاقیات خود است. داستان های برره، نشان دهنده تعصب های كاذب برخی از هم وطنان در برخی از زمینه های زندگی است. اگر نگاهی ژرف به محیط زندگی و آدم های پیرامون مان بیاندازیم، می بینیم كه شخصیت هایی مثل سالارخان، سردار خان، كیوون، كیانوش، جان نثار، شیرفرهاد، یاور طغرل، نظام دوبرره، سحرناز، شاخ شمشاد، شادونه، لیلون و... واقعاً در جامعه وجود دارند. شخصیت هایی مانند سالارخان، سردارخان و شیرفرهاد كه بر احساس قضاوت های كوركورانه، نسنجیده، دهن بینی و دمی دمی بودن عمل می كنند، در جامعه ما كم نیستند. شخصیت های قدرت طلبی كه به نفع امیال و خواسته های شخصی خود، بسیاری از ارزش ها و حرمت های انسانی را زیرپای می گذارند و به سرعت تغییر رنگ می دهند. انسان هایی كه دوست دارند اطرافیان شان همواره از آنان تعریف و تمجید نمایند، مدیرانی كه دوست دارند همواره زیردستان از آنان تعریف كنند و همیشه در مدیریت خود، سیستم رابطه مداری را پیشه كنند.
بر اساس پژوهش های به عمل آمده مشخص شده است كه سیستم مدیریت رابطه مدار از عوامل اصلی نارضایتی شغلی و در نتیجه پایین بودن كارایی شغلی كاركنان است. در مجموعه شب های برره، جان نثار نمادی از انسان باهوشی است كه سعی می كند با ایجاد تغییر در خلق افراد بالادست ضمن جبران حقارت های آنان، به اهداف خود نیز دست یابد.
همچنین «نظام »نماد انسان منفی، حسود و خودكم بینی است كه سعی می كند در كار انسان هایی دیگر خلل ایجاد و عقده های حقارت و محرومیت دوران كودكی خود را جبران نماید.
پرداخت رشوه نیز یكی دیگر از واقعیت های تلخی است كه به نوعی در جامعه ما رواج دارد.
در مقوله برنامه ریزی ها نیز، شب های برره نشان دهنده واقعیت تلخ دیگری است كه امروزه شاهد آن هستیم. برنامه ریزی های غلط و نسنجیده كه بدون توجه به جوانب اجرایی آن در كشور، طرح ریزی و اجرا می گردند و پس از مدتی نیز به ورطه فراموشی سپرده می شوند. مجموعه تلویزیونی شب های برره واقعیت زندگی آدم هایی در جامع ما است كه برای رسیدن به اهداف زودگذر و پوچ، به راحتی بسیاری از ارزش ها، سنت ها، باورها، عقاید و عزت نفس خود را زیر سؤال می برند و به آسانی رنگ عوض می كنند.
برره نشان می دهد كه برخی از آدم های محیط پیرامون ما چگونه بدون هدف و معنی به زندگی خود ادامه می دهند. برره توصیف كننده آدم هایی است كه به دلیل نداشتن جهت و معنا در زندگی به عادات و رسوم غلطی رجوع می نمایند. انسان هایی كه هیچ گونه آگاهی از فلسفه زندگی خویش ندارند.
برره زندگی مادی گرا و خارج از معنویت برخی از ایرانیان را به تصویر می كشد .
داستان برره بیانگر آدم های متعصبی است كه در افكار، باورها، سنت ها و ارزش های غلط و نادرستی گیر كرده اند كه به هیچ دلیل و مدرك مستندی قادر به دست برداشتن از آنها نیستند.
در پایان باید گفت كه سریال شب های برره، داستانی روان شناختی و جامعه شناختی است كه از قلب جامعه ما با دید موشكافانه و دقیق نویسندگان آن به نمایش درآمده است. ممكن است عده ای از رواج الگوهای كلامی، واژه ها و اصطلاحات این سریال در بین مردم جامعه نقد كنند، اما پذیرش و به كارگیری الگوهای كلامی و رفتاری این سریال توسط برخی از هم وطنان ما، جنبه دیگری از آسیب شناسی جامعه ما را نشان می دهد و آن چیزی جز پذیرش و تقلید ارزش ها، باورها و الگوهای غلط رفتاری نمی باشد، عاملی كه منجر به فراموشی و ضعیف شدن ارزش های سنتی مردم این مرز و بوم شده است.
امیر محسن راه نجات
گنجینه سبز در جام جم
مجموعه مستند تلویزیونی گنجینه سبز در شبكه جهانی جام جم در ۳۶ قسمت ۲۰ دقیقه ای با هدف معرفی توانمندی ها، پتانسیل ها و دستاوردهای بخش كشاورزی، ارتقاء سطح علمی و تخصصی برای رسیدن به جایگاه جهانی و توسعه همه جانبه در بخش كشاورزی كه مخاطبان آن به طور خاص دانش پژوهان و متخصصین بخش كشاورزی و به طور عام ایرانیان مقیم خارج از كشور هستند.
به گفته حمید ابراهیمی یكی از تهیه كنندگان این برنامه جمهوری اسلامی ایران در سالهای اخیر توانسته است تحولات چشم گیری در اغلب زمینه های علوم، دانش و فن آوری به دست آورد، بخش كشاورزی هم با توجه به تأمین امنیت غذایی و سلامت كشور با محور(كشاورزی مبتنی بر دانایی) حركت به سمت توسعه را دنبال نماید به طوری كه در بعضی از محصولات و فرآورده های كشاورزی و دامی در سطح ملی و بین المللی به خودكفایی نایل شود و به زمره صادركنندگان محصولات استراتژیك بپیوندد. وی افزود: روابط عمومی وزارت جهاد كشاورزی اقدام به تولید مجموعه برنامه مستند گنجینه سبز نموده است.
گفتنی است كه این مجموعه مستند مراحل برنامه ریزی و فیلمبرداری خود را در استان های اردبیل، آذربایجان غربی و شرقی، گیلان، گلستان، كردستان، همدان، مازندران و... در غالب موضوعات برنامه به پایان رسانده است. این مجموعه مستند به علت داشتن جغرافیایی وسیع كشاورزی دارای لوكیشن های مستعد است. این مجموعه مستند تلویزیونی كاری از حمید ابراهیمی و محسن دلیری است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست