دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کیک پنیرکلاسیک


کیک پنیرکلاسیک

● مواد لازم برای نان
▪ ۵ قاشق غذاخوری کره کم نمک،ذوب شده،بعلاوه درجه حرارت اتاق برای ملاقه
▪ ۱۲ شیرینی سبوس دار(۳-۵ اینچ)
▪ ۴/۱ فنجان شکر
▪ ۴/۱ قاشق چایخوری نمک دانه درشت
● مواد …

مواد لازم برای نان

۵ قاشق غذاخوری کره کم نمک،ذوب شده،بعلاوه درجه حرارت اتاق برای ملاقه

۱۲ شیرینی سبوس دار(۳-۵ اینچ)

۴/۱ فنجان شکر

۴/۱ قاشق چایخوری نمک دانه درشت

مواد لازم برای برای پر کردن داخل آن

۲/۱ ۲ پنیر خامه ای قالبی ،دمای اتاق

۲/۱ ۱ فنجان شکر

۱ قاشق چایخوری رنده خرده لیمو بعلاوه ۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

۲/۱ قاشق چایخوری نمک درشت

۴ عدد تخم مرغ بزرگ

۱ فنجان خامه ترش

طرز تهیه

۱) اجاق را با دمای ۳۷۵ از قبل گرم می کنید پوسته نان را ایجاد کنید،به ماهی تابه فنری ۳ تا ۹ اینچ کره بزنیددر فرآیند غذا علاوه بر نان گندم سبوس دار به شکل خرده نان های ریز و کره ذوب شده ،شکر،و نمک،بهم مخلوط کنید.خرده نان را در ته فشار دهید و حدود ۱ اینچ در بالای ماهی تابه قرار گیرد.بپزید تا جا بیفتد آنرا با یک چنگک سیم مانندد سرد کنید دمای اجاق را تا ۳۲۵ درجه کاهش دهید.

۲) کتری آب را برای جوشیدن قرار دهید.انرا پر کنید:با استفاده از مخلوط کن برقی پنیر خامه ای را هم بزنید تا پف کندبه اطراف ظرف چنگ بزنید بتدریج شکررا افزوده انقدر هم بزنید تا پف کندآب و ذرات لیمو را اضافه بکنید سپس خامه ترش بزنید.

۳) نصف ماهی تابه را در فویل بپیچید پر کنید:ماهی تابه ای برای کباب کردن بردارید.نیمه بالایی ماهی تابه را با آب جوش پر کنید ۲۰ دقیقه آنرا سرد کنید با چاقو لبه را بتراشید.بطور کامل آنرا سرد کنیدو در مدت شب قبل از سرو کردن آنرا خنک کنید.