چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا

لازانیا گیاهی


لازانیا گیاهی

● مواد لازم
▪ خمیر لازانیا: ۲۵۰ گرم
▪ پیاز حلقه حلقه: ۲ عدد
▪ روغن زیتون:۱/۴ فنجان
▪ کدو پاک شده و حلقه شده: ۴ عدد
▪ قارچ خرد شده: ۲۵۰ گرم
▪ سیر خرد شده: ۳ حبه
▪ پنیر پیتزا:۲۵۰ گرم
▪ نمک و …

مواد لازم

خمیر لازانیا:

۲۵۰ گرم

پیاز حلقه حلقه:

۲ عدد

روغن زیتون:

۱/۴ فنجان

کدو پاک شده و حلقه شده:

۴ عدد

قارچ خرد شده:

۲۵۰ گرم

سیر خرد شده:

۳ حبه

پنیر پیتزا:

۲۵۰ گرم

نمک و فلفل:

به مقدار لازم

پودر آویشن:

۱ قاشق غذاخوری

آرد:

۲ قاشق غذاخوری

شیر:

۲ پیمانه

کره:

۶۰ گرم

طرز تهیه

ابتدا سس سفید را آماده می کنیم به این ترتیب که آرد و کره را روی حرارت تفت می دهیم و سپس شیر را اضافه می کنیم هم می زنیم تا صاف و یکدست شود و مایه رقیقی بدست آید. برای لازانیا بهتر است سس سفید رقیق باشد. سپس به ترتیب مواد را آماده می کنیم:روغن زیتون را در تابه گرم می کنیم و پیاز را به مدت ۵ الی ۷ دقیقه تفت می دهیم تا پیاز نرم شود سپس کدو،قارچ و سیر را در آن می ریزیم و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بهم می زنیم و نمک و فلفل را اضافه می کنیم.یک ظرف نسوز را کنار می گذاریم ،از مایه سس سفید به اندازه ۲ قاشق غذاخوری کف ظرف ریخته و یک لایه از لازانیا روی آن قرار می دهیم و به ترتیب روی آن ۱/۳ مخلوط پنیر،۱/۳ مخلوط سبزی و ۱/۳ از سس را که آماده کرده بودیم به صورت سه لایه روی ورقه های لازانیا می چینیم و به همین ترتیب از مواد می پوشانیم و روی آخرین لایه پنیر پیتزا می پاشیم. سینی را درون فر ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار می دهیم.