دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا

تارت تره فرنگی و پیاز


تارت تره فرنگی و پیاز

● مواد لازم
▪ دو قاشق مرباخوری کره
▪ یک عدد پیاز خرد شده
▪ نصف قاشق مرباخوری آویشن
▪ یک عدد تره فرنگی خرد شده
▪ ۵۰ گرم پنیر پیتزا
▪ سه عدد تخم مرغ
▪ یک فنجان خامه
▪ کمی فلفل
▪ کمی …

مواد لازم

دو قاشق مرباخوری کره

یک عدد پیاز خرد شده

نصف قاشق مرباخوری آویشن

یک عدد تره فرنگی خرد شده

۵۰ گرم پنیر پیتزا

سه عدد تخم مرغ

یک فنجان خامه

کمی فلفل

کمی نمک

برگ سبزیجات

یک و یک سوم فنجان آرد

شش قاشق مرباخوری کره

یک عدد زرده تخم مرغ

سه قاشق مرباخوری آب

نصف قاشق مرباخوری نمک

طرز تهیه

آرد را با کره بخوبی مخلوط کنید. زرده تخم مرغ را بخوبی هم بزنید و با نمک و آب بخوبی مخلوط کرده و سپس این مخلوط را به کره و آرد اضافه کنید. بگذارید این مخلوط برای نیم ساعت در هوای اتاق بماند. سپس آن را با وردنه نازک کنید و در یخچال قرار دهید. روی خمیر کره مالیده و پیاز خرد شده را با تره فرنگی روی آن قرار دهید. سپس تخم مرغ را با خامه بخوبی بزنید و روی تره فرنگی و پیاز بریزید و پنیر پیتزای رنده شده را روی آن بپاشید. فر را با درجه ۳۷۵ روشن کنید و تارت را برای نیم ساعت درون فر قرار دهید تا بپزد.

نوشین نادری