جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

سوپ کلم تند


سوپ کلم تند

با توجه به خواص سیب زمینی و اینکه این ماده غذایی برای حفاظت در برابر بیماریهای قلبی و عروقی و ساختن سلولهای عصبی بسیار مفید است غذاهایی حاوی این ماده را به شما توصیه می‌کنیم …

با توجه به خواص سیب زمینی و اینکه این ماده غذایی برای حفاظت در برابر بیماریهای قلبی و عروقی و ساختن سلولهای عصبی بسیار مفید است غذاهایی حاوی این ماده را به شما توصیه می‌کنیم

مدت زمان پخت:۴۵ دقیقه

مواد لازم

پیازنازک تکه شده :

۱ عدد

سیر خرد شده :

۳ حبه متوسط

فلفل تند تازه:

۱-۲ قاشق چایخوری

گشنیز آسیا شده:

۲ قاشق چایخوری

خردل خشک:

۱ قاشق غذاخوری

آب مرغ یا سبزیجات :

۵ فنجان و ۱ قاشق غذاخوری

آب لیمو تازه:

۲ قاشق غذا خوری

سیب زمینی قرمز خردشده:

۲ عدد متوسط

گوجه فرنگی خرد شده:

۱ عدد متوسط

کلم پیچ یا کلم برگ خرد شده به صورت نازک :

۳ فنجان

نمک و فلفل سیاه:

به میزان مقدار کافی

طرز تهیه

یک قاشق غذاخوری آب مرغ را گرم کنید پیاز را روی حرارت به مدت ۵ دقیقه تفت دهید سپس سیروفلفل تند را به آن اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید بعد خردل و گشنیز بریزید سپس آب مرغ باقی مانده و دیگر مواد را به جز کلم و نمک و فلفل به آن اضافه کنید حدود۲۰ دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید پوست

گوجه ها را در آخر کلم بریزید تا ۵ دقیقه بپزد با نمک و فلفل سیاه آن را طعم دار کنید.