دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مصرف هویج پخته، بهتر از هویج خام!
![مصرف هویج پخته، بهتر از هویج خام!](/web/imgs/16/22/iy01g1.jpeg)
هویج از بهترین سبزی ها و حاوی منبع ویتامین A است که برای تقویت بینایی، بهبود سیستم ایمنی و پیش گیری از بیماری ها مفید است. برای جذب بهتر ویتامین A بهتر است هویج را به صورت پخته مصرف کنید. به گزارش ایسنا، انواع سبزی های برگ دار، انواع کلم، هویج، بادمجان و انواع کدو، نخود سبز، لوبیا سبز، قارچ، گوجه فرنگی، خیار، فلفل، پیاز و بامیه در گروه سبزی هایی قرار دارد که حاوی انواع ویتامین و رنگدانه ها و موادمعدنی است که در ادامه به خواص گوجه فرنگی اشاره می کنیم.
گوجه فرنگی:
گوجه فرنگی یکی از پرمصرف ترین سبز ی های دنیاست و دارای مقادیر قابل توجهی پتاسیم، ویتامین ث و فیبر غذایی و همچنین از غنی ترین منابع رنگدانه آنتی اکسیدان لیکوپن است که موجب کاهش خطر سرطان پروستات در مردان می شود.
همچنین لیکوپن موجب کاهش سکته های قلبی، جلوگیری از آسیب و خرابی مفاصل، ماهیچه ها و حتی سلول های مغزی در سالمندان می شود.
![](/imgs/no-img-200.png)
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران پزشکیان دولت سیزدهم دولت چهاردهم مجلس شورای اسلامی دولت رهبر انقلاب محمدجواد ظریف مجلس رئیس جمهور انتخابات
قتل تهران هواشناسی شهرداری تهران شورای شهر تهران اربعین تب دنگی پشه آئدس سازمان هواشناسی وزارت بهداشت گرمای هوا پلیس
قیمت خودرو قیمت دلار خودرو واردات خودرو بازار خودرو مالیات حقوق بازنشستگان چین قیمت طلا برق ایران خودرو سایپا
عاشورا سینمای ایران مهاجرت سعید راد تلویزیون فضای مجازی کربلا دفاع مقدس رسانه ملی محرم سینما موسیقی
دانشگاه دانش بنیان فناوری حوزه علمیه دانشگاه تهران شیر دانشگاه آزاد اسلامی اختلال جهانی
جو بایدن رژیم صهیونیستی کامالا هریس یمن دونالد ترامپ اسرائیل فلسطین روسیه غزه ترامپ جنگ غزه تل آویو
فوتبال پرسپولیس استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر المپیک 2024 پاریس باشگاه استقلال المپیک تراکتور
همستر کامبت ایلان ماسک مایکروسافت فیلترینگ گوگل ویندوز سامسونگ تلفن همراه
تغذیه خواب رژیم غذایی دیابت مغز استرس ویتامین افسردگی چای