چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا
خمیر مارسیپان
![خمیر مارسیپان](/web/imgs/16/11/t9gcy1.jpeg)
بادام خام:
۲۰۰ گرم
پودر قند:
۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ:
۱ عدد
اسانس بادام تلخ:
دو سوم قاشق چایخوری
رنگ مجاز خوراکی:
به میزان دلخواه
طرز تهیه خمیر مارسیپان
بادامهای خام را درون آب جوش ریخته و چند دقیقه صبر کنید. سپس پوست آنها را جدا کنید.
بادام های سفید شده را درون دستمال آشپزخانه کاملا خشک کنید.
بادامها را بهمراه بقیه مواد حدود ۴ تا ۵ بار چرخ کنید تا بصورت خمیر یکدستی درآید.
خمیر مارسیپان بدست آمده را با رنگ مجاز خوراکی به رنگهای دلخواه در آورید.
خمیر تهیه شده را تا زمان مصرف درون کیسه فریزر نگهداری کنید.
توجه شود این اندازه بطور تقریبی هست.شما باید به میزانی که نیاز دارید تهیه کنید.
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ایران جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی دولت انتخابات ریاست جمهوری
هواشناسی تهران تب دنگی قتل سلامت پلیس وزارت بهداشت حوادث قوه قضاییه آموزش و پرورش شهرداری تهران خانواده
مسکن قیمت طلا قیمت دلار خودرو قیمت سکه بازار خودرو دولت سیزدهم قیمت خودرو دلار بورس بازار سرمایه حقوق بازنشستگان
تلویزیون سینما تئاتر تخت جمشید سینمای ایران کنسرت علیرضا قربانی سارا بهرامی رسانه ملی دفاع مقدس کتاب سریال
فناوری ماهواره کنکور ۱۴۰۳ وزیر علوم
رژیم صهیونیستی روسیه ترکیه فلسطین جنگ غزه آمریکا غزه اسرائیل دونالد ترامپ فرانسه جو بایدن چین
پرسپولیس استقلال فوتبال یورو 2024 سپاهان باشگاه پرسپولیس کریستیانو رونالدو باشگاه استقلال لیگ برتر ایران جام ملت های اروپا لیگ برتر نقل و انتقالات
هوش مصنوعی اینترنت نمایشگاه الکامپ اینستاگرام هواپیما سامسونگ ایرانسل عیسی زارع پور اپل چشم گوگل
پارکینسون قهوه سرطان اضطراب کاهش وزن هندوانه افسردگی دیابت بارندگی مو