چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا

خمیر مارسیپان


خمیر مارسیپان

▪ بادام خام: ۲۰۰ گرم
▪ پودر قند: ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم
▪ سفیده تخم مرغ: ۱ عدد
▪ اسانس بادام تلخ: دو سوم قاشق چایخوری
▪ رنگ مجاز خوراکی: به میزان دلخواه
● طرز تهیه خمیر مارسیپان
بادامهای خام …

بادام خام:

۲۰۰ گرم

پودر قند:

۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم

سفیده تخم مرغ:

۱ عدد

اسانس بادام تلخ:

دو سوم قاشق چایخوری

رنگ مجاز خوراکی:

به میزان دلخواه

طرز تهیه خمیر مارسیپان

بادامهای خام را درون آب جوش ریخته و چند دقیقه صبر کنید. سپس پوست آنها را جدا کنید.

بادام های سفید شده را درون دستمال آشپزخانه کاملا خشک کنید.

بادامها را بهمراه بقیه مواد حدود ۴ تا ۵ بار چرخ کنید تا بصورت خمیر یکدستی درآید.

خمیر مارسیپان بدست آمده را با رنگ مجاز خوراکی به رنگهای دلخواه در آورید.

خمیر تهیه شده را تا زمان مصرف درون کیسه فریزر نگهداری کنید.

توجه شود این اندازه بطور تقریبی هست.شما باید به میزانی که نیاز دارید تهیه کنید.