یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

کوفته زیتونی


کوفته زیتونی

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ گوشت گوساله چرخ کرده: ۳۵۰ گرم
▪ آرد سوخاری: ۴۰ گرم
▪ تخم‌مرغ: یک عدد
▪ زیتون: ۱۵ عدد
▪ آویشن: ۲ قاشق چای‌‌خوری
▪ گوجه‌فرنگی: ۵۰۰ گرم
▪ سیر: ۲ حبه
▪ جعفری: ۲ قاشق …

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت گوساله چرخ کرده:

۳۵۰ گرم

آرد سوخاری:

۴۰ گرم

تخم‌مرغ:

یک عدد

زیتون:

۱۵ عدد

آویشن:

۲ قاشق چای‌‌خوری

گوجه‌فرنگی:

۵۰۰ گرم

سیر:

۲ حبه

جعفری:

۲ قاشق غذاخوری، ساطوری

پیاز متوسط:

یک عدد

روغن مایع:

یک‌چهارم پیمانه

نمک و فلفل:

به میزان لازم

روش تهیه

گوجه‌فرنگی‌ها را پوست کنده، پس از خرد کردن به همراه سیر خرد شده داخل یک قابلمه کوچک بریزید.

یک پیمانه آب را همراه یک قاشق چای‌‌خوری آویشن، جعفری و پیاز ساطوری به گوجه‌فرنگی اضافه کرده و آن را به جوش آورید، سپس شعله را کم کرده و ۳۰ دقیقه آن را بپزید و مدام آن را هم بزنید تا ته نگیرد. هنگامی که سس غلیظ شد، روغن مایع را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

گوشت چرخ کرده، آرد سوخاری، تخم‌مرغ، یک قاشق چای‌خوری آویشن و نمک و فلفل را مخلوط کنید.

به اندازه یک کوفته کوچک از گوشت برداشته، زیتون را وسط آن قرار داده و به شکل گلوله درآورید. هنگامی که تمام زیتون‌ها را داخل گوشت قرار دادید آن‌ها را ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد داغ کنید. سینی فر را چرب کرده و کوفته‌ها را ۲۰ دقیقه روی سینی داخل فر قرار دهید و پس از ۱۰ دقیقه آن‌ها را پشت‌ورو کنید.

سس گوجه‌فرنگی را که غلیظ شده است در ۴ بشقاب سوپ‌خوری ریخته و روی آن کوفته‌ها را پخش کرده و با سبزی‌ تزئین کنید.

فوت آشپزی

به جای استفاده از فر، کمی روغن در تابه داغ کرده و هر طرف کوفته‌ها را ۴ دقیقه سرخ کنید.