پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

۶ نکته تکمیلی درباره کفش مدرسه


۶ نکته تکمیلی درباره کفش مدرسه

۱. بهتر است برای بچه‌های زیر ۱۰ سال، کفش‌های چسبی یا کفش‌های ساده بدون نیاز به بستن بند خریداری کنید.
۲. کفش مدرسه باید حداقل هر ۱۵ روز یک بار شسته شود، بنابراین باید جنس مرغوبی …

۱. بهتر است برای بچه‌های زیر ۱۰ سال، کفش‌های چسبی یا کفش‌های ساده بدون نیاز به بستن بند خریداری کنید.

۲. کفش مدرسه باید حداقل هر ۱۵ روز یک بار شسته شود، بنابراین باید جنس مرغوبی داشته باشد و با شستن و آب زدن از بین نرود. بهترین راه شستن کفش‌های مدرسه این است که یک تشت پر از آب ولرم و مواد شوینده تهیه کنید و کفش را داخل آن بیندازید. سپس با یک پارچه یا اسکاچ نرم، تمام سطوح داخلی، خارجی و حتی کف کفش را به خوبی تمیز کنید و آن را پس از آبکشی، زیر نورمستقیم آفتاب یا کنار شوفاژ قرار دهید تا خشک شود. این کار از بو گرفتن کفش و پای بچه‌ها پیشگیری می‌کند.

۳. بهتر است کفشی را برای مدرسه فرزندتان انتخاب کنید که سوراخ‌های ریزی روی آن تعبیه شده باشد. این سوراخ‌ها باعث تهویه هوا و پیشگیری از عرق کردن و بو گرفتن پا می‌شوند و جلوی رشد و تکثیر قارچ‌های پوستی را هم می‌گیرند.

۴. کفش مدرسه هم باید مانند سایر کفش‌ها در ناحیه پاشنه، ۲ تا ۳ سانتی‌متر و در ناحیه جلو هم حدود ۱سانتی‌متر، لژ داشته باشد. پس خریدن کتانی یا کفش‌های عروسکی خیلی تخت برای مدرسه مناسب نیست.

۵. بهتر است برای بچه‌هایی که دچار انحنای بیشتر در ناحیه پاشنه یا مچ پا هستند، کفش‌های مچ‌دار بخرید تا مچ آنها با ساق کفش، ثابت نگه داشته شود.

۶. حساسیت به جنس کفش، یکی از مشکلاتی است که ممکن است برای بچه‌ها به‌خصوص در روزهای گرم سال پیش بیاید. رنگ‌های به کار رفته در کفش‌هایی با جنس چرم، چرم‌های مصنوعی و پلاستیکی می‌توانند باعث ایجاد حساسیت و درماتیت‌های تماسی برای پوست بعضی از بچه‌ها بشوند. علایم این آلرژی خود را به‌صورت خارش، تورم، ترشح و حتی تاول زدن به دلیل تماس با این موادی که روی پوست قرار می‌گیرند، نشان می‌دهند. از آنجا که تعریق و تماس مستقیم پوست پا با چنین کفش‌هایی می‌تواند باعث شعله‌ور شدن درماتیت و اگزما شود، باید حتما کفش مدرسه با جوراب‌های نخی مناسب پوشید و از پوشیدن کفش بدون جوراب، خودداری کرد تا مشکلاتی که گفتیم یا عفونت پشت و کف پا به وجود نیاید.