یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا
آشپز ایرانی ناز خاتون (کال کباب)
مواد لازم:
بادنجان متوسط کباب شده:
دو عدد
گوجهفرنگی کباب شده:
یک عدد
گردو آسیاب شده:
دو قاشق غذاخوری
رب انار ترش یا رب آلوچه:
یک قاشق غذاخوری
سیر رنده شده:
یک قاشق
گلپر:
یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل:
به مقدار لازم
سبزی معطر نعنا و گشنیز آسیاب شده:
یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا بادنجان و گوجه کباب شده را با هم مخلوط کرده یا آسیاب میکنیم و بعد از آن گردو، رب انار، سبزی، سیر، گلپر، نمک و فلفل را با هم مخلوط میکنیم(به وسیله قاشق) و به مدت ۱۰ دقیقه هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود و در یخچال به مدت دو ساعت میگذاریم تا کاملا جا بیفتد. لازم به ذکر است این غذای محلی را میتوان با نان یا برنج(کته) هم میل کرد.
طلعت رهنما از لنگرود در استان گیلان برنده یک دستگاه لوازم خانگی هاردستون است که برایشان ارسال خواهیم کرد، مبارکتان باشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست