دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

کیک هویج و طعم د ارچین


مواد لازم برای کیک هویج و طعم د ارچین
 
٣ عد د تخم مرغ
٢٢٠ گرم شکر
2/1 ق چ وانیل
١٢٥ گرم روغن
٥٠ گرم  آب
٢٥٠ گرم آرد
١ ق م  بیکینگ پود ر
٢ عد د هویج بزرگ رند ه شد ه
٢ ق م  د ارچین
٥٠ گرم گرد وی خرد شد ه
خامه و پود ر قند برای تزیین
 

کیک هویج و طعم د ارچین
 
 
طرز تهیه کیک هویج و طعم د ارچین
 
فر را روشن کرد ه و د ر د مای ١٨٠ د رجه سانتی گراد تنظیم کنید. تخم مرغ ها را با شکر و وانیل د ر یک ظرف مناسب بریزید و آنها را باهمزن برقی آنقد ر بزنید تا حجم آن د و برابر شود و رنگ مخلوط به زرد کمرنگ د رآید.
 
حالا روغن و آب را افزود ه و د وباره به مد ت یک د قیقه باهمزن هم بزنید.
 
د ر یک ظرف جد اگانه آرد و بیکینگ پود ر را الک کنید، سپس آن را آرام آرام به مخلوط اضافه کرد ه و مواد را با لیسک به صورت د ورانی هم بزنید تا مخلوط یکد ستی حاصل شود.
 
حالا باید هویج، گرد و و د ارچین را به مخلوط اضافه کنید و د وباره با لیسک هم بزنید تا مایه کیک آماد ه شود.
 
قالب را باکمی روغن مایع چرب کرد ه و مخلوط را د ر قالب بریزید، سپس آن را د ر فر به مد ت ٤٥ د قیقه قرار د هید تا کیک بپزد.
 
بعد از ٤٥ د قیقه یک سیخ چوبی را د اخل مرکز کیک فرو کنید. د رصورتی که کاملاً پخته باشد، هیچ ماد ه ای به سیخ نمی چسبد.
 
روی کیک را می توانید با خامه و پود ر قند تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد كيك هويج و د ارچين

كيك هويج و د ارچين جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
كيك هويج و د ارچين را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کیک هویج و طعم د ارچین