جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

مالا وابیج


● مواد لازم:
▪ مرغابی: یک عدد
▪ پیاز سرخ‌کرده: ۳ قاشق سوپخوری
▪ آب انار ترش و شیرین: یک فنجان
▪ نمک، فلفل و ادویه: به مقدار کافی
▪ رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
●طرز تهیه:
مرغابی را …

مواد لازم:

مرغابی:

یک عدد

پیاز سرخ‌کرده:

۳ قاشق سوپخوری

آب انار ترش و شیرین:

یک فنجان

نمک، فلفل و ادویه:

به مقدار کافی

رب گوجه‌فرنگی:

۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

مرغابی را تمیز کرده و می‌شوییم. آن را قطعه‌قطعه نموده و با روغن کاملا سرخ می‌کنیم تا نارنجی‌رنگ شود. مرغابی را در قابلمه چیده و پیاز سرخ‌کرده را به آن اضافه نموده، آب انار ترش و شیرین را با رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و ادویه مخلوط نموده، ۲ لیوان آب روی مرغابی می‌ریزیم و در حرارتی ملایم می‌گذاریم تا به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزد.



همچنین مشاهده کنید