جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
توپک سیب زمینی پنیری
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
یک کیلوگرم سیب زمینی
۴ تا ۶ برش پنیر پیتزا
یک قاشق چای خوری پودر زیره
یک چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین
۲۵۰ گرم آرد نخود
نمک و فلفل
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
سیب زمینی آب پز شده و له شده را با نمک، فلفل، تکه های پنیر و پودر زیره با هم مخلوط کنید.
به آرد نخود، نمک و جوش شیرین را اضافه کنید و به تدریج آب بریزید تا مایه غلیظ و خامه مانندی به دست بیاید، این مایه را به مدت ۵ دقیقه بگذارید بماند.
پوره سیب زمینی را به صورت توپک هایکوچکدر بیاورید، در مایه غلیظ بغلتانید و سرخ کنید.
این توپک های سیب زمینی عصرانه خوبی برای کودکان است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست