دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

گارنی یاریخ


گارنی یاریخ

بادمجان: شش عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰گرم
نمک و جعفری: به میزان لازم
سیر: چهارحبه

مواد لازم :

بادمجان: شش عدد

گوشت چرخ کرده: ۲۵۰گرم

نمک و جعفری: به میزان لازم

سیر: چهارحبه

رب گوجه فرنگی: دو قاشق سوپخوری

پیاز: یک عدد

طرز تهیه :

بادمجان‌ها را از دو ساعت قبل پوست گرفته از وسط‌شان یک برش زده و به آنها نمک می‌زنیم تا تلخی خود را پس بدهد. پیاز خردشده را در مقدار کمی روغن تفت داده، بعد گوشت و نمک را می‌افزاییم آن‌گاه رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و در آخر پخت جعفری و سیر ریز خردشده را نیز افزوده و از روی حرارت بر می‌داریم. در این لحظه بادمجان‌ها را در روغن مایع سرخ کرده و درون صافی می‌گذاریم. مواد گوشتی را داخل بادمجان‌ها پر کرده و در مقداری رب‌گوجه‌فرنگی سرخ شده که یک لیوان آب به آن افزوده‌ایم ده دقیقه می‌پزیم.