سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

کوکوی کالباس | طرز تهیه کوکوی کالباس


 مواد لازم برای کوکوی کالباس 
 
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
کالباس گوشت (خلال شده) 650 گرم
پیاز (نگینی خرد و تفت داده شده) 2 عدد ( 280 گرم)
سیر (خرد و تفت داده شده) 2 حبه ( 10 گرم)
گردو ( نگینی شده) 1 پیمانه ( 140 گرم)
ذرت 3/2 پیمانه ( 55 گرم)
نخود فرنگی 2/1 پیمانه ( 80 گرم)
کلم براکلی (گل گل شده) 2/1 پیمانه ( 50 گرم)
فلفل دلمه ای (نگینی شده) 1 عدد ( 100 گرم)
نمک و فلفل به مقدار لازم
آویشن 1 قاشق چایخوری ( 3 گرم)
تخم مرغ 6 عدد ( 330 الی 360 گرم)
گوجه زرد و قرمز (مینیاتوری) تعدادی برای تزئین
زیتون سیاه تعدادی برای تزئین
 
 

کوکوی کالباس | طرز تهیه کوکوی کالباس
 
 
طرز تهیه کوکوی کالباس
 
مقداری روغن در ماهی تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. کالباس را تفت داده سپس آن را با پیاز، سیر ، گردو ، ذرت ، نخود فرنگی ، براکلی ، فلفل دلمه ای ، نمک ، فلفل و آویشن مخلوط کنید. پس از آن تخم مرغ ها را با کمی نمک و فلفل با چنگال زده و به مخلوط بالا اضافه کنید هم بزنید تا کاملا” همه ی مواد مخلوط شوند. سپس کف ماهی تابه ای را کمی با روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مایه آماده شده را داخل آن بریزید، در ماهی تابه را گذاشته حرارت را ملایم کنید تا کوکو پخته شود سپس آن را در ظرف موردنظر قرار دهید و با گوجه های مینیاتوری و زیتون سیاه به دلخواه تزئین کنید.
 
 
نکات
 
1. در صورت تمایل می توانید 100 گرم پنیر گودا (رنده شده) به مایه کوکو اضافه کنید یا روی آن بریزید.
2. می توانید کوکو را در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 35 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
 

کوکوی کالباس | طرز تهیه کوکوی کالباس
نکات تکمیلی در مورد کوکوی کالباس

کوکوی کالباس جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کوکوی کالباس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کوکوی کالباس ، طرز تهیه کوکوی کالباس