سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

استیک کبابی با سس مکزیکی مخصوص


استیک کبابی با سس مکزیکی مخصوص

در روزهای سفر و پیک نیک، غذاهای کبابی بهترین انتخاب هستند. اگر از کباب و جوجه کباب های متداول خسته شده‌اید، استیک کبابی را امتحان کنید؛ آن هم با سس مکزیکی از سرآشپز دیلو به شما آموزش می دهد.

در روزهای سفر و پیک نیک، غذاهای کبابی بهترین انتخاب هستند. اگر از کباب و جوجه کباب های متداول خسته شده‌اید، استیک کبابی را امتحان کنید؛ آن هم با سس مکزیکی از سرآشپز دیلو به شما آموزش می دهد.

مواد لازم:

مناسب برای ۶ نفر

گوشت استیکی : شش تکه

فلفل آنچو : ۴ عدد

فلفل چیلی : ۴ عدد

عصاره مرغ : ۳ فنجان

پیاز متوسط خرد شده : ½ عدد

سیر خرد شده : ۳ حبه

فلفل چیلی چیپتوله : ۲ عدد

مواد لازم برای سس باربکیو چیپوتله:

روغن مایع : یک قاشق غذاخوری

پیاز خردشده : ۲ فنجان

سیر خردشده : ۷ حبه

سس گوجه فرنگی : یک فنجان

سس چیپوتله : یک فنجان

شکر قهوه ای : ۱/۳ فنجان

خردل قهوه‌ای : ۲ قاشق چای‌خوری

نمک کوشر : ۲ قاشق چای‌خوری

سرکه سیب : ۱/۴ فنجان

قهوه قوی : ۱/۲ فنجان

سس ورچسترشایر : ۱/۲ فنجان

آب لیمو تازه : ۱/۴ فنجان

طرز تهیه:

- در یک تابه بزرگ فلفل چیلی و آنچو را با هم مخلوط و عصاره مرغ را اضافه کنید. سپس سیر و پیاز خردشده را داخل تابه بریزید.

- تابه را روی حرارت بالای گاز قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی محتویات آن شروع به جوشیدن کرد، شعله گاز را کم کرده و اجازه دهید ۱۵ دقیقه روی حرارت بماند تا سس نسبتا غلیظی ایجاد شود.

- همه این مخلوط را داخل مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود.

- برای تهیه سس یک تابه بزرگ را روی حرارت قرار دهید و کف آن را چرب کنید. سیر و پیاز را ضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.

- سس گوجه فرنگی و چیپتوله را اضافه کنید و به مدت ۴ دقیقه تفت دهید. سپس شکر قهوه‌ای، خردل، نمک ، سرکه، قهوه، سس ورچسترشایر و آب لیمو را به محتویات تابه بیفزایید. اجازه دهید سس به مدت ۳۰ دقیقه روی گاز بجوشد و غلیظ شود.

- سپس از سرد شدن سس رتا داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید.

- استیک‌ها را به این سس آغشته کرده و روی باربکیو کباب کنید. باقی مانده سس را روی استیک بریزید و سرو کنید.