سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه فیله مرغ پفکی


طرز تهیه فیله مرغ پفکی

زمان پخت :20 دقیقه

 زمان آماده سازی مواد:15دقیقه

مناسب برای 5 نفر

مواد لازم

فیله مرغ :5 تکه

ماء الشعیر :یک پیمانه

آب :یک پیمانه

 آرد :5/1 پیمانه

 بکینگ پودر :یک قاشق چایخوری

 فلفل قرمز و سیاه :2/1 قاشق چایخوری

 پودر زنجبیل :4/1 قاشق چایخوری

 پودر سیر :یک قاشق چایخوری

 روغن مایع :به میزان لازم


طرز تهیه فیله مرغ پفکی

طرز تهیه:

در ظرفی ماءالشعیر، آب و پکینگ پودر را مخلوط و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد.

در ظرفی فیله های مرغ را به صورت نواری و بلند برش دهید، همراه نمک، فلفل، پودر سیر و زنجبیل مزه دار کنید و فیله ها را تک تک داخل مواد و بعد در روغن داغ غوطه ور سرخ کنید.

این غذا را همراه با سس تارتار سرو کنید. 

نکات تکمیلی در مورد فیله مرغ پفکی

فیله مرغ پفکی جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
فیله مرغ پفکی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه فیله مرغ پفکی