یکشنبه, ۳ تیر, ۱۴۰۳ / 23 June, 2024
مجله ویستا

گریپ‌فروت


گریپ‌فروت

میوه آن موجب تحریک اشتها شده و به‌عنوان مقوی هاضمه، ضدعفونی‌کننده و مدر کاربرد دارد.
همچنین به‌عنوان یک مکمل غذائی در بیماران مبتلا به کاهش پتاسیم خون مصرف می‌شود. مقادیر …

میوه آن موجب تحریک اشتها شده و به‌عنوان مقوی هاضمه، ضدعفونی‌کننده و مدر کاربرد دارد.

همچنین به‌عنوان یک مکمل غذائی در بیماران مبتلا به کاهش پتاسیم خون مصرف می‌شود. مقادیر زیاد پکتین (فیبر محلول در آب) میوه این گیاه به کاهش کلسترول خون کمک می‌کند.

گریپ‌فروت‌های صورتی و قرمز حاوی مقادیر زیادی لیکوپن هستند که دارای خواص آنتی‌اکسیدانی می‌باشند و احتمالاً در کاهش بروز سرطان پروستات مؤثر می‌باشند. اسید فنلیک، لیمونوئیدها و ترپن‌های موجود در این گیاه، اثرات ضدسرطانی دارند. برخی از بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید، لوپوس و سایر بیماری‌های التهابی مصرف روزانه گریپ‌فروت را در کاهش علایم خود مؤثر می‌دانند که این مسئله ممکن است مربوط به جهان پروستاگلاندین‌ها باشد.