چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
چرا بعضی زنان به رابطه جنسی علاقه ای ندارند
تمایل جنسی زنان به طور طبیعی در طول سالیان زندگیشان در نوسان است. با آغاز یا پایان رابطه یا تغییرات اصلی زندگی مانند بارداری، یائسگی یا بیماری کم و زیاد میشود. برخی داروهای ضدافسردگی هم موجب کم شدن تمایل جنسی زنان میشود.
اگر تمایل کمی به رابطهٔ جنسی دارید به طوری که موجب نگرانی و ناراحتی شما شده است، ممکن است دچار اختلالات جنسی شده باشید. اگر به دلیل کمبود میل جنسیتان اذیت میشوید، تغییراتی در سبک زندگی بوجود آورید تا رابطه جنسیتان به میزان نرمال و عادی برگردد.
علائم: اگر کمتر از همسرتان علاقمند به برقراری رابطهٔ جنسی هستید و این در حالی است که هیچ کدام از شما نسبت به هم سن و سالانتان به این جهت خیلی متفاوت نیستید ممکن است شرایط روانی مانند اضطراب یا افسردگی باعث بروز چنین رفتاری شده باشد. البته تعریف مشخصی برای کم بودن تمایل به رابطهٔ جنسی وجود ندارد. چرا که از زنی به زن دیگر متفاوت است.
*چه زمانی باید به پزشک مراجع کرد؟
اگر به دلیل کم بودن تمایل جنسیتان اذیت هستید، به پزشک خود مراجعه کنید ممکن است با تغییر داروهای ضد افسردگیتان به همین سادگی مشکل شما رفع شود. تمایل یک زن به رابطهٔ جنسی ارتباط متقابل و پیچیدهای با بسیاری از عوامل دارد. که شامل علتهای فیزیولوژیک، جسمانی و عاطفی و تجارب، اعتقادات، سبک زندگی و رابطهٔ کنونی میباشد. اگر شما در هر کدام از این جنبهها مشکلی دارید، میتواند بر تمایلات جنسی شما تاثیر بگذارد.
*علتهای فیزیولوژیک
مسائل جنسی: اگر در طول رابطه درد دارید یا نمیتوانید ارضا شوید همین مساله میتواند موجب شود که تمایل شما به رابطهٔ جنسی کم شود.
بیماریهای پزشکی: سرطان، قند، فشار خون بالا، بیماریهای عصبی و بیماریهای مربوط به قلب و عروق موجب کم شدن تمایل شما به برقراری رابطهٔ جنسی میشود.
الکل: الکل زیاد موجب از بین رفتن و تباهی تمایلات جنسی میشود.
عمل جراحی: هر نوع عمل جراحی در سینهٔ شما یا دیگر بخشهای بدن شما ممکن است به کم شدن تمایل شما به برقراری رابطهٔ جنسی شما منجر شود.
خستگی مفرط به خاطر مراقبت از والدینی که سن و سال بالایی دارند یا بچههای کوچک نیز میتواند منجر به کم شدن تمایلات جنسی شما شود.
*تغییرات هورمونی:
یائسگی: کم شدن سطح استروژن در طول دوران یائسگی منجر به کم شدن تمایلات جنسی میشود. البته در دوران یائسگی ممکن است که زنان افزایش تستوسترون را نیز تجربه کنند که تستوسترون همانطور که میدانید موجب افزایش تمایلات جنسی هم در مردان و هم در زنان میشود.
بارداری و شیردهی به کودک: تغییرات هورمونی در طول دوران بارداری، درست بعد از بچه دار شدن و در طول دوران شیر دهی میتواند تغییراتی در تمایلاتی جنسی به وجود آورد. خستگی، تغییر درتصویر ذهنیتان از خودتان، فشار مراقبت از بچه همه در تمایلات جنسی تاثیر دارند.
*دلایل روانشناختی:
دلایل روانشناختی بسیاری نیز منجر به کم شدن تمایل جنسی میشوند مانند:
مسائل مربوط به سلامتی جسمانی مانند فشار عصبی یا افسردگی
استرس مانند استرس کاری یا مالی
تصویر ضعف جسمانی
تجربهٔ سوء استفادهٔ جسمی یا جنسی
مشکل داشتن در رابطه نیز میتواند منجر به کم شدن تمایل به رابطهٔ جنسی در زنان شود
کم بودن رابطه با همسرتان
جرو بحثهای حل نشده
عدم اعتماد به همسر
*درمانهای خانگی
سبک زندگی درست میتواند به تفاوت زیادی در رابطهٔ شما ایجاد کند.
ورزش: ایروبیک منظم میتواند قوای شما را افزایش دهد، تصویر ذهنی شما را از خودتان بهبود بخشد، مود شما را بهبود بخشد، تمایل شما را زیاد کند.
کم کردن میزان استرس: راهی برای برخورد با استرس کاری بیابید.
با همسرتان رابطه برقرار کنید: صادق بودن با همسر و بهبود بخشیدن رابطه میتواند به رابطهٔ جنسی بهتر بیانجامد و مشکل عدم تمایل شما را به برقراری رابطهٔ جنسی حل کند.
زمانهایی را برای خلوت با همسرتان اختصاص دهید: این امر به بهبود روابط شما و حل مشکل شما کمک میکند.
در موقعیتهای روابط جنسیتان تنوع دهید: تغییر زمان و مکان و موقعیت میتواند به شما کمک کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست