پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
نکاتی برای تهیه کلوچه با کیفیت
برای تهیه کلوچه خوب باید چند نکته مهم را رعایت کرد در سایت «Cooking Tips» به تعدادی از این نکات اشاره شده است.
از آنجا که کلوچه های کوچک سریع می پزد، حتی اگر یک دقیقه بیشتر از مدت زمان لازم در فر بماند، کلوچه شکننده می شود.
بنابراین به محض طلایی شدن کناره های کلوچه و کمی نرم شدن وسط آن، سینی را از فر خارج کنید.
آرد را با دقت و درست اندازه گیری کنید تا کلوچه سفت نشود. قبل از برداشتن، آرد را با قاشق کمی هم بزنید تا هوا وارد آن شود، سپس با قاشق پیمانه را پر کنید.
نوع ماده شیرین کننده، تاثیر زیادی بر ظاهر کلوچه دارد شکر سفید نسبت به شکر قهوه ای، عسل، شیره ذرت باعث تردی بیشتر کلوچه خواهد شد.
در صورتی که می خواهید کلوچه ضخیم تر و نرم تری به دست بیاورید، قبل از استفاده خمیر را در یخچال قرار دهید.
بسته بندی درست برای حفظ کیفیت کلوچه مهم است.
برای حفظ نرمی، کلوچه ها که کاملاً خنک شده اند آن ها را در ظرف دردار قرار دهید. قراردادن کلوچه های ولرم در ظرف باعث شل شدن آن ها خواهد شد.
در صورتی که کلوچه سفت شده، یک برش سیب کنار کلوچه در ظرف قرار دهید تا نرم شود.
مترجم: علیرضا
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست