پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

نکاتی برای تهیه کلوچه با کیفیت


نکاتی برای تهیه کلوچه با کیفیت

برای تهیه کلوچه خوب باید چند نکته مهم را رعایت کرد در سایت «Cooking Tips» به تعدادی از این نکات اشاره شده است.
از آنجا که کلوچه های کوچک سریع می پزد، حتی اگر یک دقیقه بیشتر از مدت زمان لازم …

برای تهیه کلوچه خوب باید چند نکته مهم را رعایت کرد در سایت «Cooking Tips» به تعدادی از این نکات اشاره شده است.

از آنجا که کلوچه های کوچک سریع می پزد، حتی اگر یک دقیقه بیشتر از مدت زمان لازم در فر بماند، کلوچه شکننده می شود.

بنابراین به محض طلایی شدن کناره های کلوچه و کمی نرم شدن وسط آن، سینی را از فر خارج کنید.

آرد را با دقت و درست اندازه گیری کنید تا کلوچه سفت نشود. قبل از برداشتن، آرد را با قاشق کمی هم بزنید تا هوا وارد آن شود، سپس با قاشق پیمانه را پر کنید.

نوع ماده شیرین کننده، تاثیر زیادی بر ظاهر کلوچه دارد شکر سفید نسبت به شکر قهوه ای، عسل، شیره ذرت باعث تردی بیشتر کلوچه خواهد شد.

در صورتی که می خواهید کلوچه ضخیم تر و نرم تری به دست بیاورید، قبل از استفاده خمیر را در یخچال قرار دهید.

بسته بندی درست برای حفظ کیفیت کلوچه مهم است.

برای حفظ نرمی، کلوچه ها که کاملاً خنک شده اند آن ها را در ظرف دردار قرار دهید. قراردادن کلوچه های ولرم در ظرف باعث شل شدن آن ها خواهد شد.

در صورتی که کلوچه سفت شده، یک برش سیب کنار کلوچه در ظرف قرار دهید تا نرم شود.

مترجم: علیرضا