سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
خوراک ماهیچه
گوشت ماهیچه گوسفندی : ۳ عدد
پیاز : ۱ عدد
هویج : ۴ عدد
نمک : ۱ قاشق مربا خوری
آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
فلفل : کمی
پیاز ریز سفید : ۰.۵ کیلو
ماهیچه را خوب شسته موی آن را میگیریم.
پیاز را پوسکنده به چهار قسمت میکنیم
هویج را شسته و میتراشیم
ماهیچه و پیاز و هویج و نمک و فلفل را با یک فنجان آب در دیگ بخار میریزیم و روی اجاق میگذاریم و بلافاصله سرپوش را روی آن قرار میدهیم.
وقتی که جوش آمد و سرپوش شروع به تکان خوردن کرد آتش زیر دیگ را کم میکنیم بهطوری که تکان سرپوش خیلی ملایم باشد و به این صورت فشار داخل دیک ۱۵ پوند است و از این زمان به بعد سه ربع ساعت کافی است تا ماهیچه بپزد و خواهید دید که بهراحتی گوست آن از استخواه جدا میشود
آبگوشت و پیاز را از صافی توری رد میکنیم که گوشتهای پیاز هم رد بشود سپس یک قاشق آرد را در این آبگوشت حل کرده در قابلمه کوچکی ریخته میگذاریم تا غلیظ شود ماهیچه را در دیس قرار میدهیم هویجها را دور آن میچینیم و سس را روی آن میدهیم.
این نوع خوراک را میتوان با پیازهای سفید سرو نمود.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان حرم شاهچراغ محمدجواد ظریف ترور دولت رئیس جمهور انتخابات سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری
هواشناسی زلزله افغانستان تیراندازی شاهچراغ شیراز شهرداری تهران عزاداری محرم آتش سوزی پشه آئدس تب دنگی شورای شهر تهران
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار حقوق بازنشستگان یارانه نقدی یارانه خودرو ترافیک دولت سیزدهم بازار خودرو ایران خودرو قیمت
امام حسین لیلی رشیدی مداحی محمدرضا گلزار الناز شاکردوست تلویزیون مهران غفوریان مختارنامه دفاع مقدس سینمای ایران سینما
فناوری
دونالد ترامپ رژیم صهیونیستی فلسطین ترامپ غزه اسرائیل آمریکا ترور ترامپ جنگ غزه روسیه ایالات متحده آمریکا جو بایدن
پرسپولیس فوتبال رئال مادرید استقلال علیرضا بیرانوند کیلیان امباپه یورو 2024 تیم ملی اسپانیا رامین رضاییان تیم ملی انگلیس باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال
همستر کامبت دیابت ناسا هوش مصنوعی کد مورس اپل
تخم مرغ طب سنتی ویتامین دی کاهش وزن