سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
خوراک ماهیچه
گوشت ماهیچه گوسفندی : ۳ عدد
پیاز : ۱ عدد
هویج : ۴ عدد
نمک : ۱ قاشق مربا خوری
آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
فلفل : کمی
پیاز ریز سفید : ۰.۵ کیلو
ماهیچه را خوب شسته موی آن را میگیریم.
پیاز را پوسکنده به چهار قسمت میکنیم
هویج را شسته و میتراشیم
ماهیچه و پیاز و هویج و نمک و فلفل را با یک فنجان آب در دیگ بخار میریزیم و روی اجاق میگذاریم و بلافاصله سرپوش را روی آن قرار میدهیم.
وقتی که جوش آمد و سرپوش شروع به تکان خوردن کرد آتش زیر دیگ را کم میکنیم بهطوری که تکان سرپوش خیلی ملایم باشد و به این صورت فشار داخل دیک ۱۵ پوند است و از این زمان به بعد سه ربع ساعت کافی است تا ماهیچه بپزد و خواهید دید که بهراحتی گوست آن از استخواه جدا میشود
آبگوشت و پیاز را از صافی توری رد میکنیم که گوشتهای پیاز هم رد بشود سپس یک قاشق آرد را در این آبگوشت حل کرده در قابلمه کوچکی ریخته میگذاریم تا غلیظ شود ماهیچه را در دیس قرار میدهیم هویجها را دور آن میچینیم و سس را روی آن میدهیم.
این نوع خوراک را میتوان با پیازهای سفید سرو نمود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست