سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا

دسر گلابی و انار


دسر گلابی و انار

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ سه عدد گلابی پوست کنده و خردشده
▪ یک عدد انار (دانه شده)
▪ یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه
▪ دو قاشق غذاخوری شکر
▪ ربع قاشق چایخوری پودر جوز هندی
▪ نصف قاشق …

مواد لازم برای ۴ نفر

سه عدد گلابی پوست کنده و خردشده

یک عدد انار (دانه شده)

یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه

دو قاشق غذاخوری شکر

ربع قاشق چایخوری پودر جوز هندی

نصف قاشق چایخوری پودر دارچین

دو قاشق غذاخوری بادام خرد شده (به دلخواه)

چهار برگ نعنا برای تزئین (به دلخواه)

زمان لازم:

۱۰ دقیقه

طرز تهیه

انار و گلابی را در ظرفی ریخته و آب لیمو را روی آن بریزید. در یک ظرف کوچک شکر، جوز هندی و دارچین را با هم مخلوط کرده و روی میوه ها بریزید. در ظرف را گذاشته و آن را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس آن را در ظرفی ریخته و با بادام و نعنا تزئین کنید.

[فرشته علیزاده]