چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
خواص شكلات و چای
مطالعات همه گیر شناختی (اپیدمیولوژیك) در سال های اخیر اثرات مفیدی در پیشگیری از بیماری های قلبی و سرطان را برای موادی بنام فلاوونوئیدها نشان داده اند. چای یكی از منابع مهم این مواد است و نیز انواع شكلات بخصوص شكلات تیره از منابع سرشار فلاوونوئیدها هستند. البته نوع فلاوونوئید موجود در چای با شكلات متفاوت است و با اینكه میزان این ماده در شكلات بیشتر از چای است، اما به علت ارزان تر و خوشایندتر بودن، چای اهمیت بیشتری در رژیم غذایی افراد دارد. با اینحال اثر شكلات بیشتر در رژیم غذایی جوانان قابل توجه است. البته باید به خطرات ناشی مصرف بیش از حد تنقلات شكلات به ویژه تشدید آسم، پوسیدگی دندان و تأثیرات قلبی عروقی آنها توجه داشت. همچنین مصرف زیاد چای به ویژه بلافاصله پس از غذا به سبب جلوگیری از جذب آهن و بروز کمخونی توصیه نمی شود
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست