یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
ساندویچ جگر
مواد لازم
۲۵۰ گرم جگر مرغ
سه عدد پیاز خرد شده
چهار قاشق مرباخوری روغن
چهار عدد پیازچه
سه عدد تخم مرغ
دو قاشق مرباخوری سس مایونز
دو قاشق مرباخوری شوید تازه
نمک و فلفل
کمی جعفری خرد شده
چند برگ کاهو
نان نازک
طرز تهیه
جگر مرغ را شسته و سپس کباب کنید. در یک ظرف بزرگ پیاز را خرد کرده و روی حرارت ملایم با روغن تفت دهید و به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سپس جگر مرغ را با دست خرد کرده و به پیاز بیفزایید.
سپس تخم مرغ ها را پخته و خرد کنید. پیازچه ها را خرد کرده و در کاسه مناسبی همراه با مخلوط جگر و پیاز و شوید خرد شده و بقیه مواد بریزید و آن را با نوک چنگال به آرامی هم بزنید و با نان و کاهو سرو کنید.
سولماز کلانتر
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست