سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا

ساندویچ جگر


ساندویچ جگر

● مواد لازم
▪ ۲۵۰ گرم جگر مرغ
▪ سه عدد پیاز خرد شده
▪ چهار قاشق مرباخوری روغن
▪ چهار عدد پیازچه
▪ سه عدد تخم مرغ
▪ دو قاشق مرباخوری سس مایونز
▪ دو قاشق مرباخوری شوید تازه
▪ نمک و …

مواد لازم

۲۵۰ گرم جگر مرغ

سه عدد پیاز خرد شده

چهار قاشق مرباخوری روغن

چهار عدد پیازچه

سه عدد تخم مرغ

دو قاشق مرباخوری سس مایونز

دو قاشق مرباخوری شوید تازه

نمک و فلفل

کمی جعفری خرد شده

چند برگ کاهو

نان نازک

طرز تهیه

جگر مرغ را شسته و سپس کباب کنید. در یک ظرف بزرگ پیاز را خرد کرده و روی حرارت ملایم با روغن تفت دهید و به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سپس جگر مرغ را با دست خرد کرده و به پیاز بیفزایید.

سپس تخم مرغ ها را پخته و خرد کنید. پیازچه ها را خرد کرده و در کاسه مناسبی همراه با مخلوط جگر و پیاز و شوید خرد شده و بقیه مواد بریزید و آن را با نوک چنگال به آرامی هم بزنید و با نان و کاهو سرو کنید.

سولماز کلانتر