پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
شیوههای عملی پزشکی چینی
![شیوههای عملی پزشکی چینی](/web/imgs/16/18/u1pnh1.jpeg)
در پزشکی چینی پنج مزه را هم مطرح میکند که ممکن است گرم یا سرد باشند: طعمهای تند و شیرین هر دو گرم تلقی میشوند، در حالی که مزههای ترش، تلخ و شور سرد هستندو برخی از گیاهان چند مزه متفاوت را با هم دارند: نام وو وی زی از لحاظ لغوی به معنای «میوه دارای پنج مزه» است. این ویژگیها مشخص میکنند که گیاه در کدام بخش از بدن مؤثر است. مثلا چیزهای گرم یا بالا میروند یا شناور میشوند. بنابراین گیاهان تند و شیرین بر قسمتهای بالایی و خارجی بدن اثر میگذارند.
چیزهای سرد پایین میآیند، بنابراین گیاهان ترش، تلخ و شور در قسمتهای داخلی و نیمه پایینی بدن مؤثرترند. برای مثال چینیها برای درمان ورم مفاصل (آرتریت) اغلب اگر درد در شانهها یا بازوها باشد به مخلوط دارویی کیانگ هوئو اضافه میکنند، اما دوئوهوئو را برای درمان درد مفصل لگن و زانو ترجیح میدهند و اگر تمام بدن مبتلا باشد از هر دو گیاه مزبور استفاده میکنند. مزههای تند محرک هم هستند، مزههای ترش موجب انقباض میشوند، شیرینها تقویت کنندهاند و تلخها را معمولا برای پایین آوردن «کی» به کار میبرند و مزه های شور نرم کننده اند
انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی مسعود پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 پزشکیان ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی دولت
تهران قتل مسکو هواشناسی تب دنگی پلیس وزارت بهداشت سلامت قوه قضاییه خانواده آموزش و پرورش شهرداری تهران
تورم خودرو مسکن قیمت طلا قیمت دلار قیمت سکه بازار خودرو قیمت خودرو دلار دولت سیزدهم بازار سرمایه بورس
زنان تلویزیون سینما تئاتر سینمای ایران بازیگر تخت جمشید علیرضا قربانی رسانه ملی کنسرت
دانش بنیان ماهواره کنکور ۱۴۰۳
رژیم صهیونیستی روسیه جو بایدن فلسطین ترکیه دونالد ترامپ غزه جنگ غزه اسرائیل فرانسه چین اوکراین
فوتبال استقلال یورو 2024 سپاهان علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس کریستیانو رونالدو باشگاه استقلال لیگ برتر جام ملت های اروپا لیگ برتر ایران نقل و انتقالات
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ گوگل اینستاگرام سامسونگ اپل ایرانسل روزنامه چشم
کاهش وزن دیابت خواب قهوه سرطان مغز مو فشار خون گلابی