چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
مجله ویستا

مرغ زنجبیلی | طرز تهیه مرغ زنجبیلی با بادام


مواد لازم مرغ زنجبیلی با بادام

سینه مرغ 2 عدد (800 گرم)
ترشی انبه ½ پیمانه
بادام  ¼ پیمانه
آب مرغ ¼ پیمانه
زنجبیل تازه ¼ پیمانه
پودر فلفل سیاه     ¼ قاشق مرباخوری
پیازچه بزرگ 4 عدد (6 عدد کوچک)
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
سرکه انگور 2 قاشق مرباخوری
پودر گشنیز 2 قاشق مرباخوری
سیر رنده شده 1 قاشق مرباخوری
زنجبیل تازه آسیاب شده 1 قاشق مرباخوری
نمک 1 قاشق چایخوری


مرغ زنجبیلی | طرز تهیه مرغ زنجبیلی با بادام

طرز تهیه مرغ زنجبیلی با بادام

    سینه مرغ ها را پوست گرفته، از وسط نصف کنید و استخوانش را جدا کنید. سپس به تکه های افقی به ضخامت 1 سانتی متر خرد کنید. آنها را در یک کاسه بریزید و پودر گشنیز، زنجبیل آسیاب شده، یک قاشق غذاخوری روغن مایع، سرکه، نمک و فلفل را با آن مخلوط کنید و هم بزنید. اجازه دهید تا مرغ ها در دمای اتاق به مدت 15 دقیقه با این مواد طعم دار شوند.
     قسمت های سفید پیازچه را خرد کنید و پوست زنجبیل های تازه را ببرید و آنها را نیز به شکل نوارهای باریک ببرید و کنار بگذارید.
     در یک ظرف ترشی انبه که تکه های آن را خرد کرده اید به همراه سیر و آب مرغ مخلوط کنید.
     یک قاشق غذاخوری از باقیمانده روغن را در یک ظرف نچسب، روی حرارت متوسط گرم کنید. زنجبیل های خرد شده و قسمت های سفید پیازچه را اضافه کنید و آنها را به مدت 30 ثانیه تفت دهید. سپس مرغ ها را اضافه کنید و به مدت 4 تا 6 دقیقه یا تا زمانی که کامل پخته شوند تفت دهید.
     قسمت های سبز پیازچه و مخلوط انبه را اضافه نمایید و آنها را نیز به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
     روی مرغ ها را با بادام های خرد شده و تفت داده شده تزیین کنید.
    این غذا را می توانید در کنار برنج یا به تنهایی به عنوان غذای رژیمی سرو کنید.
 


مرغ زنجبیلی | طرز تهیه مرغ زنجبیلی با بادام

نکات تکمیلی در مورد مرغ زنجبیلی

مرغ زنجبیلی جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
مرغ زنجبیلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

مرغ زنجبیلی ، طرز تهیه مرغ زنجبیلی با بادام