یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
رژیم غذایی ماکروبیوتیک ( مخصوص دوران نقاهت بیماران سرطانی)
موافقان و مخالفان رژیم غذایی ماکروبیوتیک
درست مثل هر رژیم غذایی، رژیم ماکروبیوتیک موافقان و مخالفانی دارد. اگر شما از یک رژیم درک اساسی داشته باشید، میتوانید یک تصمیم درست درباره ی پیروی کردن یا نکردن از این روش خوردن بگیرید. بعد از همه اینها، رژیمها فقط مربوط به چیزی که در دهانتان قرار میدهید نیستند بلکه آنها فلسفه ای برای زندگی هستند.
رژیم ماکروبیوتیک چیست؟
یک رژیم ماکروبیوتیک رژیمی است که مردم با گرفتن آن علاوه بر سلامت جسمی به سلامت روحی هم میرسند. این رژیم روی زیر و روی غذاها متمرکز است و غذاها را به حبوبات تغییر میدهد.
یک رژیم غذایی ماکروبیوتیک به ویژه برای افرادی که دوره ی نقاهت بعد از سرطان را میگذرانند بسیار مفید است. این رژیم به مردم میآموزد تنها زمانی که گرسنه هستند غذا بخورند و قبل از این که آن را ببلعند کامل بجوند و آشپزخانه را تمیز نگه دارند.
زمانی که تصمیم میگیرید که زندگی خود را به روش ماکروبیوتیک تغییر دهید یا نه، فکرهایی در مورد جوانب مثبت و منفی این رژیم به ذهن میآید. و بعد از همه اینها شما تصمیم میگیرید که خود را بر طبق آن تغییر دهید یا نه.
موافقان رژیم ماکروبیوتیک
بسیاری از مطالعات نشان میدهد که رژیم ماکروبیوتیک میتواند مقدار زیادی به بهبود بخشیدن دوران نقاهت و درمان سرطان کمک کند. بسیاری از پزشکان از این رژیم برای تکمیل درمان بیمارانشان استفاده میکنند. به هر حال بیشتر مردم این رژیم را برای سرطان نمیدانند و با آن موافقند که راهی برای کمک به فرایند درمان است.
آموزش اصول اولیه این رژیم به مردم اثرات مواد غذایی، کامل جویدن و غذا خوردن تنها زمانی که گرسنه اند در شیوه ی زندگی سالم را نشان میدهد. در این رژیم چربی پایین و فیبر غذایی بالا است، بنابراین اجزای این رژیم خیلی سالم اند.
مخالفان رژیم ماکروبیوتیک
منتقدان فکر میکنند که این رژیم به بیمارانی با بیماریهای سخت امید کاذب میدهد. علاوه براین متخصصین تغذیه نگران این هستند که اگر مردم این رژیم را به صورت سخت دنبال کنند آنها به میزان کافی کالری، ویتامین B۱۲ ، آهن و دیگر مواد مغذی دریافت نخواهد کرد. به این دلیل پزشکان معمولا این رژیم را برای کودکان و زنان باردار تجویز نمیکنند.
رژیم غذایی ترکیبی چیست؟
غذای ترکیبی به اساس تغذیه در انتخاب و مصرف غذا اشاره دارد. یک رژیم غذایی ترکیبی اجازه نمیدهد که مواد غذایی که دارای پروتئین غنی هستند با مواد غذایی که دارای منابع کربوهیدرات غنی هستند ترکیب شوند. اگر شما بتوانید این رژیم ترکیبی را یاد بگیرید، دستگاه گوارشتان به خوبی سطح انرژیتان را بهبود خواهد داد.
کلید رژیم غذایی ترکیبی این است که بفهمید چه غذاهایی در کنار یک دیگر بهترین ترکیب را دارند و چه غذاهایی را باید از یک دیگر دور نگه داشت.
در یک رژیم غذایی ترکیبی، میوه باید تنها خورده شود و ۲۰تا ۳۰ دقیقه قبل از غذا باید مصرف شود که میوه بتواند با غذا در بدن در کنار هم قرار گیرند. بعضی از متخصصان معتقدند کربوهیدراتها و پروتئینها باید دور از یک دیگر باشند چون روی هضم یکدیگر تاثیر میگذارند.
پروتئین و نشاستهها به صورت جداگانه در این رژیم غذایی خورده میشود. برای مثال گوشت و نان نباید با هم دیگر در یک وعده ی غذایی خورده شود. علاوه بر این، پروتئین یا نشاسته باید سبزی یا میوه در وعده به صورت جداگانه مصرف شود. این رژیم ۷۰% میوه و سبزی و ۳۰% نشاسته مثل برنج یا ماکارونی است. محصولات لبنی شامل رژیم غذایی ترکیبی نمیشود.
به دلیل این که این رژیم بیشتر شامل میوه و سبزی است معمولا سطح کالری پایین میآید. و معمولا باعث کاهش وزن سریع میشود. بعضی از متخصصان نگران این هستند که این رژیم مواد مغذی طبیعی مثل ویتامین D و پروتئین را نمیتواند تامین کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست