جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مقررات بهداشتی نانوائیها
کلیه کارگران و متصدیان موظف هستند کارت بهداشت معتبر در محل کار خود داشته باشند .
سرپرست نانوائی موظف است که قبل از استخدام اشخاص کارت بهداشت آنان را مطالبه و در محل کار نگهداری نماید.
کارگران موظف هستند رعایت کامل بهداشت فردی را نموده و به دستورهائی که توسط کارشناس بهداشت داده میشود عمل نمایند.
کارگران خمیرگیر ملبس به کلاه و روپوش سفید میباشند و روپوش سایر کارگران باید به رنگ روشن و تمیز باشد.
متصدیان موظف هستند جایگاه محفوظ و مناسبی به منظور حفظ لباس کارگران خود تهیه نمایند .
هر کارگر موظف به داشتن حوله تمیز اختصاصی میباشد.
کارگرانی که به نحوی از انحا با طبخ و تهیه مواد غذائی سروکار دارند در حین کار حق دریافت بهای کالای فروخته شده را شخصا" از مشتری نخواهند داشت .
جعبه کمکهای اولیه موجود و در محل مناسبی نصب گردد.
کارگرانی که با پخت سروکار دارند موظف هستند هر روز قبل از شروع و بعد از خاتمه کار استحمام نمایند.
کف باید از جنس قابل شستشو صاف و بدون فرورفتگی و دارای شیب مناسب به طرف کفشوی باشد.
ساختمان دیوار بایستی نسبت به ورود جوندگان و حشرات مقاوم بوده و صاف و بدون فرورفتگی و شکاف و به رنگ روشن (حتیالامکان کاشی یا سنگ) باشد.
سقف صاف « مسطح » بدون ترکخودگی و شکستگی و تمیز باشد.
درها و پنجرهها بدون ترک خوردگی و شکستگی بوده و مجهز به توری سیمی ضد زنگ باشد .
آب مصرفی مورد تایید مقامات بهداشتی باشد.
سیستم فاضلاب بهداشتی باشد.
وضع و تعداد دستشوئیهای بهداشتی، متناسب و دارای صابون مایع باشد.
برای کارگران باید دستشوئی و مستراح مجزا در محل مناسب و با شرایط بهداشتی موجود باشد.
دستگاه سوخت و مواد سوختی باید به نحوی باشد که احتراق به صورت کامل انجام گیرد .
قفسه ویترین گنجهها تمیز و مجهز به در و شیشه بوده و قابل نظافت باشد و فاصله کف آنها از زمین از ۲۰ سانتیمتر کمتر نباشد.
پیشخوان و میزکار سالم و روکش آن از جنس قابل شستشو باشد.
انبار مواد غذائی قابل تمیز کردن بوده و مرطوب نباشد.
تهویه باید به نحوی صورت گیرد که هوای داخل نانوائی سالم و عاری از بو باشد.
کارگران در هنگام کار به هیجوجه سیگار مصرف نکنند.
نور طبیعی و یا مصنوعی باید طوری باشد که باعث ناراحتی چشم نگردد.
برای جلوگیری از حریق و انفجار و سایر خطرات احتمالی باید پیشبینیهای لازم بشود.
پشه و مگس و سایر حشرات و جوندگان به هیچوجه نباید در داخل نانوائی دیده شود.
زبالهدان درپوشدار، زنگ نزن، قابل حمل، مجهز به کیسه زباله و به تعداد و اندازه کافی موجود بوده و بعد از تخلیه شسته شود.
ایجاد هر گونه حوض، حوضچه یا پاشوی که در آن آب به صورت راکد باشد ممنوع است.
سطح میزها باید صاف ، تمیز ، سالم وبدون درز بوده و روکش از جنس قابل شستشو باشد.
ظروف خمیرگیر باید صاف تمیز و بدون درز باشد نصب شیرآلات بالای ظرف خمیرگیر الزامی است.
استفاده از کاغذهائی که تمیز نباشد و همچنین روزنامه و امثال آن جهت پیچیدن مواد غذائی ممنوع است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران غزه روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
یسنا هلال احمر قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
حقوق بازنشستگان بانک مرکزی دولت سیزدهم قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران
سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین حماس اوکراین نوار غزه چین ترکیه انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن طوفان الاقصی
استقلال فوتبال علی خطیر پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه