سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

سویا ماده‌ای مغذی برای بیماران دیابتی


سویا ماده‌ای مغذی برای بیماران دیابتی

دانه سویا که گیاه بنشنی به حساب می آید اغلب در جنوب شرق آسیا یافت می شود. این گیاه در اندازه ها و رنگ های مختلف مانند سیاه، قهوه ای، آبی و زرد وجود دارد. قبل از اشاره به خواص این گیاه …

دانه سویا که گیاه بنشنی به حساب می آید اغلب در جنوب شرق آسیا یافت می شود. این گیاه در اندازه ها و رنگ های مختلف مانند سیاه، قهوه ای، آبی و زرد وجود دارد. قبل از اشاره به خواص این گیاه که در این مطلب از «ASK.com» ذکر شده، خوب است بدانید که سوی (soy) به هر نوع فرآورده تهیه شده از دانه سویا گفته می شود.

خواص دانه سویا

ماده غذایی عالی برای بیماران مبتلا به دیابت به حساب می آید.

به راحتی هضم می شود و یکی از مغذی ترین و سازنده ترین مواد غذایی در سراسر دنیا است.

به رشد کودکان کمک می کند.

میزان بالای لسیتین موجود در آن برای خستگی مفرط ذهنی مفید است و مانع رسوب کلسترول در بدن می شود.

خطر بروز سرطان سینه و پروستات را کاهش می دهد.

لسیتین موجود در دانه سویا، تقویت کننده و انرژی زاست و برای مغز مفید است.

دانه سویا، بیماری های پوستی مانند داء الصدف را درمان می کند و مانع بروز سنگ صفرا می شود.

میزان بالای اسیدهای چرب غیراشباع شده این گیاه در داشتن پوست سالم موثر است و اگزما را برطرف می کند.

چربی های بد و خطر بروز بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.

شیر سویا حاوی ماده ای به نام «Isoflavones» است که در کاهش خطر بروز پوکی استخوان نقش دارد.

در کشور ژاپن که فرآورده سویا به طور روزانه مصرف می شود زنان ژاپنی نسبت به کشور کانادا و آمریکا کمتر دچار علائم یائسگی می شوند.