یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

از ۱۹۵۰ تا ۱۹۹۰ اولین ها در دنیای تغذیه


از ۱۹۵۰ تا ۱۹۹۰ اولین ها در دنیای تغذیه

در سال ۱۹۵۰, اولین پنیر ورقه ای فرآوری شده در بسته بندی به بازار عرضه شد

۱۹۵۰ـ کارخانه‌ٔ پیلزبری اولین پودر کیک آماده را به بازار عرضه کرد.

۱۹۵۰ـ قند حبه‌ای وارد بازار شد.

۱۹۵۱ـ ظروف (Tupperware) تاپرور به بازار معرفی شدند.

۱۹۵۱ـ در تحقیقاتی که از سربازان ارتش آمریکا به‌عمل آمد، مشخص شد که دسر مورد علاقهٔ سربازان کرم موز است.

۱۹۵۲ـ اولین نوشابهٔ بدون شکر وارد بازار شد.

۱۹۵۲ـ سوپ خشک آمادهٔ لیپتون وارد بازار شد.

۱۹۵۲ـ کلوگ اولین برشتوک شکری را به بازار عرضه کرد.

۱۹۵۲ـ کلارنس بردسی اولین نخود یخ‌زده را وارد بازار کرد.

۱۹۵۲ـ میسیز پل اولین ماهی یخ‌زده را به مردم معرفی کرد.

۱۹۵۲ـ پریم، اولین پورد شیر غیردامی معرفی شد.

۱۹۵۳ـ ساردین فرانسوی، غذای اول سبد خانوار معرفی شد و ماهی تن در سال ۱۹۶۱ به بازار عرضه شد.

۱۹۵۳ـ چای رز سفید اولین چای یخی فوری دنیا معرفی شد.

MM ـ ۴۵۹۱ اولین شکلات با مغز بادام‌زمینی را به بازار عرضه کرد و این شعار از آن زمان مطرح شد ”شکلات شیری در دهان شما آب می‌شود، نه در دستانتان“.

۱۹۵۴ـ ”درست بخوریم تا سالم بمانیم“. یکی از اولین کتاب‌های سلامت خوراکی که توسط آدل‌ دیویس منتشر شد.

۱۹۵۴ـ کینگ‌برگر تأسیس شد.

۱۹۵۵ـ بوقلمون یخ‌زدهٔ شکم پر و آمادهٔ طبخ وارد بازار شد.

۱۹۵۶ـ ۸۰ درصد خانوارهای آمریکائی در خانهٔ خود فریزر داشتند در حالی که ۸ درصد از انگلیسی‌ها در خانه فریزر داشتند.

۱۹۵۶ـ بزرگترین صدف در اوکیناوا با وزن ۳۴ کیلو صید شد.

۱۹۵۷ـ پودر شیر تانگ وارد بازار شد.

۱۹۵۸ـ جوان ۱۸ ساله‌ای از مادرش ۶۰۰ دلار قرض کرد و اولین دکه پیتزافروشی را افتتاح کرد.

۱۹۵۸ـ مک دونالد همبرگر ۱۰۰ میلیونی خودش را فروخت.

۱۹۶۱ـ کیسه‌های نایلونی جوشان به بازار معرفی شد (بسته‌های غذا که وقتی در داخل آب‌جوش بیاندازید، آمادهٔ مصرف می‌شوند).

۱۹۶۱ـ روشی برای نرم کردن گوشت ابداع شد.

۱۹۶۱ـ قابلمه‌های تفلون وارد بازار شد.

۱۹۶۲ـ گیرهٔ بالای قوطی نوشابه ابداع شد.

۱۹۶۲ـ پودر کره در استرالیا تکمیل شد.

۱۹۶۳ـ برای اولین بار از پرتوافکنی برای استریلیزه کردن میوه‌های خشک استفاده شد.

۱۹۶۷ـ شیر در شیشه‌های پلاستیکی عرضه شد.

۱۹۶۸ـ بیک مک به قیمت ۴۹ سنت برای اولین بار در مک دونالد به فروش رسید.

۱۹۶۹ـ چیپس سیب‌زمینی پرینگلز وارد بازار شد.

۱۹۷۶ـ هیچ MM قرمزی بین سال‌های ۱۹۷۶ تا ۱۹۸۷ تولید نشد.

۱۹۸۴ـ ژلهٔ بدون قند وارد بازار شد.

۱۹۸۵ـ کوکاکولا فرمول جدیدش را معرفی کرد. هیچ کس آن را نمی‌خواست.

۱۹۸۶ـ ذرت آمادهٔ بودادن توسط مایکروفر عرضه شد.

۱۹۸۷ـ کارولینای شمالی شیر را نوشابهٔ رسمی این ایالت معرفی کرد.

۱۹۹۰ـ اولین شمارهٔ مجلهٔ ”خوب خوردن“ منتشر شد.

منابع:

www.nutraingredients.com

www.foodproductiondaily.com

www.confectiontrynews.com



همچنین مشاهده کنید