چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
کیک هویجی پرگردو برای افراد دیابتی !
ما در اینجا یک دسر کم کالری خوشمزه و لذیذ به شما معرفی میکنیم. این دسر در هر وعده تنها ۱۰۰ تا ۱۵۰ کالری انرژی به بدن شما منتقل خواهند کرد. در مقالات بعدی هم دسرهای دیگری را به شما معرفی خواهیم کرد.
برشهای کیک هویجی پرگردو
تهیه شده از هویج، گردو با چاشنی پای کدو حلوایی و پنیر خامه ای نرم برای تزیین روی کیک. این کیک مطمئنا" مورد تایید و مطبوع طبع افراد خانواده قرار خواهد گرفت.
کالری:
در هر برش ۱۲۱ کالری
مواد مغذی در هر کیک
کیک :
حاوی ۲۰ برش
کالری:
۱۲۱
مجموع چربی:
۷ گرم
چربی اشباع شده:
۲ گرم
کلسترول:
۵ میلی گرم
سدیم:
۶۴ میلی گرم
کربوهیدرات :
۱۲ گرم
فیبر:
۱ گرم
پروتئین:
۳ گرم
مواد لازم
۴/۳ فنجان آرد سفید
۴/۱ فنجان آرد گندم الک شده
۲/۱ فنجان شکر یا جایگزین شکرمعادل ۲/۱ فنجان شکر
۲/۱-۱ قاشق غذاخوری چاشنی پای کدوحلوایی
۱ قاشق چایخوریبیکینگ پودر
۸/۱ قاشق چایخوری نمک
۱ فنجان هویج خلال شده
۴/۳ فنجان گردوی خرد شده یا گردوی آمریکایی بو داده
۳/۱ فنجان پودر تخم مرغ فریز شده یا ۳ سفیدۀ تخم مرغی که به آرامی زده شده است
۴/۱ فنجان روغن خوراکی
۴/۱ فنجان شیر بدون چربی
۱ بسته پنیر خامه ای پف کرده (به دستور تهیه آن توجه فرمایید)
دستور پخت
۱) فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود و درجه حرارت آن را روی ۳۵۰ درجۀ فارنهایت تنظیم کنید. یک قالب به ابعاد ۹x۹x۲ تهیه کنید و کف آن یک ورقۀ آلومینیوم فویل پهن کنید و لبههای فویل را زیر قالب جمع کنید. روی فویل را به آرامی با کمی روغن چرب کنید و آن را کنار بگذارید.
۲) در یک کاسۀ متوسط آرد سفید، آرد گندم، شکر، چاشنی پای کدو حلوایی، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس هویجها، ½ فنجان گردو ، تخم مرغها، روغن و شیر را به مواد اضافه کنید و همۀ مواد را آنقدر هم بزنید تا کاملا" با هم مخلوط شوند. در آخر مواد مخلوط شده را کمی هم با همزن به هم بزنید.
۳) حال مواد را در قالب ریخته و ۱۵ تا ۱۸ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. توجه داشته باشید که کیک وقتی آماده میشود که اگر خلال دندان در آن فرو کنید مواد کیک به آن نچسبد. کیک را از فر در آورید و به آن دست نزنید تا وقتی که خنک شود.
۴) با استفاده از لبههای فویل کیک را از قالب بیرون بیاورید. روی کیک را با پنیر خامه ای پف کرده تزئین کنید و ¼ از مابقی گردوها را روی آن بپاشید. کیک را به ۲۰ قسمت برش بزنید.
پنیر خامه ای پف کرده برای تزیین روی کیک
در یک کاسۀ متوسط، نیمی از یک بسته پنیر خامه ای کم چرب ۲۲۰ گرمی را بریزید و با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا وقتی که صاف و یکدست شود. سپس ¼ فنجان ماست وانیلی کم چربی را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست شود. و در آخر این پنیر خامه ای را برای تزیین روی کیک بریزید.
جایگزین شکر
میتوانیداز شکر های مخصوص افراد دیابتی استفاده کنید. به برچسب روی محصول دقت کنید. هر بسته باید معادل ½ فنجان شکر باشد.
طریقۀ نگهداری
برشهای کیک را در یک ورق کاغذ روغنی بپیچید بطوریکه هوا در آن نفوذ نکند. آن را در یک ظرف در بسته بگذارید. این بسته بندی کیک را در یخچال تا ۳ روز و در فریزر تا ۳ ماه سالم نگه میدارد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهدای خدمت شهید جمهور ابراهیم رئیسی رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد
هواشناسی شهید رئیسی امتحانات نهایی تهران کنکور شهرداری تهران سانحه بالگرد رئیسی هلال احمر بارش باران سیل قوه قضاییه پلیس
قیمت دلار خودرو بازار خودرو قیمت خودرو بورس قیمت طلا یارانه دلار یارانه نقدی حقوق بازنشستگان سایپا ایران خودرو
سینما سینمای ایران تلویزیون جشنواره کن سریال آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی لیلا حاتمی قرآن کریم
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی روسیه غزه امیرعبداللهیان جنگ غزه ترکیه فلسطین آمریکا چین ولادیمیر پوتین عربستان
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید باشگاه پرسپولیس لیگ برتر لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال والیبال لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال لیورپول
اپل هوش مصنوعی مایکروسافت گوگل سامسونگ ناسا انسان تبلیغات موبایل آیفون
سلامت مغز کاهش وزن سلامت روان سرطان آلزایمر طول عمر مغز انسان افسردگی فشار خون