جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
انواع پوره سیب زمینی
سیب زمینی را پس از آب پز کردن به شکل پوره دربیاورید و آن را با موادی که در ادامه مطلب می آید مخلوط کنید تا ارزش غذایی آن بیشتر شود.
*برای افزایش مقدار پروتئین و کلسیم آن، پنیر صبحانه به پوره سیب زمینی اضافه کنید.
*برای معطر کردن و افزودن آنتی اکسیدان، گیاهان تازه مانند پیازچه، شوید، رزماری، ریحان خرد شده به آن اضافه کنید.
*مقداری مغز میوه خرد شده به آن بیفزایید.
*برای کم کردن کالری، به جای شیر و خامه، روغن زیتون و سیر به پوره اضافه کنید تا سیستم ایمنی را تقویت کند.
*برای جذب ویتامین C، مقداری آب لیموی تازه به آن اضافه کنید.
*پیاز کاراملی شده و مقداری دارچین، طعم بی نظیری به پوره می دهد.
*سیب زمینی، هویج و نخود آب پز شده را به پوره اضافه کنید.
*سیر کباب شده را که سرشار از خاصیت است، به پوره اضافه کنید.
*کلم بروکلی آب پز شده را به پوره اضافه کنید. کلم بروکلی برای سلامت مفید است.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم محمدجواد ظریف دولت انتخابات ریاست جمهوری پزشکیان ظریف رئیس جمهور علی باقری انتخابات ترور ترامپ
هواشناسی تهران آتش سوزی فرودگاه وزارت بهداشت هواپیما پلیس سازمان هواشناسی اربعین قتل شهرداری تهران پشه آئدس
مایکروسافت واردات خودرو خودرو قیمت خودرو دولت سیزدهم حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازار خودرو قیمت دلار بازنشستگان دلار مالیات
کربلا عزاداری اوشین فضای مجازی تلویزیون سینما امام حسین (ع) امام حسین فیلم سینمای ایران صداوسیما بازیگر
اینترنت دانشگاه تهران
یمن رژیم صهیونیستی اسرائیل دونالد ترامپ آمریکا فلسطین غزه جو بایدن ترامپ روسیه جنگ غزه چین
پرسپولیس فوتبال استقلال علی علیپور لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران مهدی طارمی سپاهان تراکتور علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات
ویندوز سامسونگ ناسا بیماری مغز عیسی زارع پور اینستاگرام سرعت اینترنت موبایل فناوری گوشی
رژیم غذایی چاقی گرمازدگی کاهش وزن بارداری سکته قلبی گیاهان دارویی صبحانه افسردگی