چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

نان شیرین نروژی


نان شیرین نروژی

● مواد لازم برای تهیه خمیر
▪ ۱۰۰ گرم کره
▪ ۵۵۰ گرم آرد کیک
▪ ۹۰ گرم شکر
▪ کمتر از نصف قاشق مرباخوری جوش شیرین
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری نمک
▪ یک و نیم فنجان شیر
▪ یک قاشق غذاخوری خمیر …

مواد لازم برای تهیه خمیر

۱۰۰ گرم کره

۵۵۰ گرم آرد کیک

۹۰ گرم شکر

کمتر از نصف قاشق مرباخوری جوش شیرین

یک چهارم قاشق مرباخوری نمک

یک و نیم فنجان شیر

یک قاشق غذاخوری خمیر مایه مواد داخل نان

حدود ۲ فنجان خامه با طعم وانیل

یک عدد تخم مرغ

۱۲۰ گرم پودر قند

سه چهارم فنجان پودر نارگیل

طرز تهیه:

فر را روی ۲۲۵ درجه سلسیوس روشن و تنظیم کنید.

در کاسه ای، کره را که به دمای اتاق رسیده با آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک مخلوط کنید.

شیر را ولرم و خمیرمایه و کمی شکر را در آن حل کنید و بگذارید ور بیاید.

مایه را به مواد خشک اضافه کنید و خمیر را آماده و با حوله بپوشانید. بگذارید خمیر به مدت ۴۰ دقیقه استراحت کند تا ۲ برابر شود.

خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشیده اید ورز دهید و به ۱۵ قسمت تقسیم کنید و به صورت نان باگت گرد کنید.

نان ها را در سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن ها کمی فشار دهید تا مقداری پهن شود، سپس وسط آن سوراخ ایجاد و با خامه پر کنید.

نان ها را دوباره بپوشانید و بگذارید ۲۰ دقیقه دیگر بماند.* تخم مرغ ها را بزنید و با برس روی نان ها بمالید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.

مقداری پودر قند را با مقدار کمی آب رقیق کرده و روی نان بمالید و سپس در نارگیل فرو ببرید.