چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
با فواید گریه کردن آشنا شوید!
فواید گریه کردن و اشک ریختن
احساسات در همه ما به یک اندازه تقسیم نشده و برداشت ما هم از آنها نسبی است. برخی گریه کردن را خوب نمیدانند. اما آیا گریه کردن بد است؟
فواید اشک ریختن!
جاری شدن اشک به منزله رهایی از استرس، اضطراب، غم و ناامیدی است. گریه کردن میتواند از نظر ذهنی شما را به فردی بهتر تبدیل کند. البته فواید اشک ریختن فقط محدود به اشک ناشی از ناراحتی نیست و اشک شوق نیز فواید زیادی دارد.
اگر شما شرایط خوبی ندارید و همه چیز را درون خودتان ریختهاید، بدانید که از نظر روانی و جسمی به بدن خود آسیب وارد کردهاید. اشک ریختن، علاوه بر این موارد، به تقویت بینایی کمک میکند و میتواند ۹۰ تا ۹۵ درصد باکتریهای چشمی را در ۱۰ دقیقه از بین ببرد.
گریه کردن از نظر درمانی مفید است
در مطالعات روانشناختیِ اخیر نشان داده شده که گریه کردن میتواند میزان ترشح اندورفین مغز را افزایش دهد. اندورفین همان هورمون مربوط به ایجاد حسِ خوب در بدن است که خود میتواند مسکنی طبیعی باشد. گریه کردن همچنین از میزان منیزیم بدن میکاهد و از این طریق مانع آسیب دیدن مغز و بدن میشود.
درست است که با گریه کردن مشکل شما حل نمیشود، اما حداقل میدانید که برای لحظاتی آرامش را تجربه کردهاید. این کار باعث میشود با تمرکز بیشتری بر تمام ابعاد مشکلات خود نگاه کنید و به پاسخی برای حل آن برسید.
گریه کردن در بین مردان و زنان
گریه کردن در بین مردان و زنان وجهه خوبی ندارد. اگر یک خانم گریه کند، همه میگویند که او ثبات ندارد و بیش از حد احساسی است، اما اگر یک مرد گریه کند اوضاع بدتر هم میشود؛ همه میگویند که او هنوز بزرگ نشده و به والدین خود وابسته است. همین مسائل اغراقآمیز بوده که مردان و زنان را به سرکوب کردن گریه خود تشویق کرده است. اصلاح یک برداشت اجتماعی کار زمانبر است و تکتک افراد در آن سهیم هستند.
از احساسات خود فرار نکنید
من دوست دارم گریه کنم، یا به عبارت بهتر، اگر احساس ناراحتی کنم آن را پنهان نمیکنم. کسانی که ناراحتی را پذیرفتهاند، از دیگران هم میخواهند که با آن کنار بیایند. این افراد میدانند که سرکوب احساسات عواقب خوبی ندارند، به همین دلیل از کسانی که این کار را میکنند میخواهند که گریهشان را سرکوب نکنند.
زمانی که ما با بدنمان صادق هستیم، بدن نیز با تمام ظرفیت خود ادامه میدهد. سالها است که در مورد ابعاد اجتماعی و روانی گریه کردن صحبت شده و حالا وقتش رسیده که به این قابلیت بیولوژیکی خود احترام بگذاریم: گریه کردن.
گریه کردن نشانه ضعف نیست، بلکه نشانهی قدرت درونی و آگاهی ما از فواید آن است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست