شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

پاستا


پاستا

● مواد لازم :
▪ سیب زمینی= ۲۵۰ گرم
▪ کره= ۲ قاشق سوپخوری
▪ سیر =۲ عدد
▪ گوشت گوسفند= ۱۰۰ گرم
▪ قارچ= ۱۰۰ گرم
▪ جعفری ساطوری شده= ۱ قاشق سوپخوری
▪ ماهی کولی= ۴ عدد
▪ زیتون سبز= ۱۲ عدد
▪ پیاز …

مواد لازم :

سیب زمینی= ۲۵۰ گرم

کره= ۲ قاشق سوپخوری

سیر =۲ عدد

گوشت گوسفند= ۱۰۰ گرم

قارچ= ۱۰۰ گرم

جعفری ساطوری شده= ۱ قاشق سوپخوری

ماهی کولی= ۴ عدد

زیتون سبز= ۱۲ عدد

پیاز داغ عسلی= ۴۰۰ گرم

روغن زیتون= ۲ قاشق سوپخوری

پنیر پیتزا= ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

پیازها را خرد کرده و در مقداری کره سرخ نمائید سپس سیرها را خرد کرده با مقداری قیمه گوشت گوسفند و ۱۰۰ گرم قارچ خرد شده و قدری جعفری ساطوری شده و چهار قطعه ماهی کولی و ۱۲ عدد زیتون بی هسته مخلوطش کنیدآنگاه در ظرف جداگانه ۴۰۰ گرم اسپاگتی پخته شده را با روغن زیتون مخلوط کرده آنرا هم بزنید و مخلوط فوق تاذکر را رویش بریزیدمطابق معمول چند قاشق پنیر رنده شده رویش بریزید و گرم گرم میل کنید