جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

کیک شکلاتی با کشمش


کیک شکلاتی با کشمش

● مواد لازم
▪ آرد سفید گندم:۲۵۰گرم (۱۰ قاشق سوپخوری بزرگ پر)،
▪ کره:۲۰۰گرم (یا روغن جامد ۱۵۰گرم)،
▪ تخم مرغ: ۴ تا ۵ عدد (به نسبت درشتی یا ریز بودن تخم مرغ)
▪ شکر: ۲۰۰گرم،
▪ پکینگ پودر: …

مواد لازم

آرد سفید گندم:

۲۵۰گرم (۱۰ قاشق سوپخوری بزرگ پر)،

کره:

۲۰۰گرم (یا روغن جامد ۱۵۰گرم)،

تخم مرغ:

۴ تا ۵ عدد (به نسبت درشتی یا ریز بودن تخم مرغ)

شکر:

۲۰۰گرم،

پکینگ پودر:

۲ قاشق مرباخوری

کاکائو:

۳ قاشق سوپخوری (۵۰گرم)،

شیر:

۱/۲ لیوان

کشمش سیاه ریز:

۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه

قالب مناسب با مایع را خوب چرب کرده،کمی آرد در سطح آن می پاشیم.فر را با حرارت ۳۵۰درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم می کنیم. کاکائو را در ظرف کوچکی ریخته،شیر را کم کم روی کاکائو می ریزیم و هم می زنیم. ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و هم می زنیم تا مایع، یکی دو جوش بزندو کمی غلیظ شود. ظرف شیر و کاکائو را از روی آتش برداشته ،می گذاریم سرد شود. کره را کمی گرم می کنیم.

کافی است فقط نرم شود. شکر را با پکینگ پودر داخل کره ریخته،خوب هم می زنیم. تخم مرغ ها را یکی یکی داخل کره می ریزیم.باید یک تخم مرغ کاملا مخلوط شود،بعد تخم دیگر اضافه گردد.با همزن،کره و تخم مرغ را می زنیم تا کاملا پف کرده،کشدار شود.شیر و کاکائو را کم کم در این مایع ریخته، خوب مخلوط می نماییم و آرد را به سایر مواد اضافه می کنیم و تا حدی که فقط مخلوط شود، هم می زنیم. مایه را بتدریج در قالب می ریزیم و کشمش را کم کم داخل مایه می ریزیم. قالب را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم که مدت سه ربع ساعت بماند و کیک کاملا پف کند.برای امتحان وقتی با دست روی کیک را فشار می دهیم، باید جای انگشت روی آن نماند. بعد کیک را بیرون می آوریم تا سرد شود. با کارد اطراف کیک را از قالب جدا می کنیم و ظرفی را روی دهانه قالب می گذاریم و کیک را در قالب برمی گردانیم. کمی پودر قند روی کیک می پاشیم.



همچنین مشاهده کنید