جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

آموزش پخت بره درسته


آموزش پخت بره درسته

● مواد لازم
▪ بره: ۱ عدد متوسط
▪ کره: ۱۵۰ گرم
▪ روغن: ۱۵۰ گرم
▪ ماکارونی: ۱ بسته
▪ جگر بره: ۳ عدد
▪ پوست نارنج: ۱ فنجان
▪ رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپخوری
▪ پیاز داغ عسلی: ۲.۵ قاشق سوپخوری …

مواد لازم

بره:

۱ عدد متوسط

کره:

۱۵۰ گرم

روغن:

۱۵۰ گرم

ماکارونی:

۱ بسته

جگر بره:

۳ عدد

پوست نارنج:

۱ فنجان

رب گوجه فرنگی:

۱ قاشق سوپخوری

پیاز داغ عسلی:

۲.۵ قاشق سوپخوری

بادام:

۱.۵ قاشق سوپخوری

پسته:

۱.۵ قاشق سوپخوری

فلفل قدری نمک قدری

طرز تهیه

جگر بره را ریز خرد کرده و با پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم و کمی نمک و فلفل میزنیم ، بعد رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب حل میکنیم و داخل جگر میریزیم ، بعد از یکی دو جوش از روی آتش بر میداریم و ماکارونی را در آب جوش و کمی نمک چند جوش میدهیم در صافی میریزیم تا آب آن برود ، بعد ماکارونی را با جگر مخلوط میکنیم و خلال بادام و پسته و نارنج را نیز میریزیم و کمی نمک و فلفل میزنیم و تمام مواد را خوب مخلوط میکنیم و بره را بدقت تمیز می کنیم و میشوئیم داخل شکم بره را کمی نمک و فلفل میزنیم و با مواد آماده شده پر می کنیم و زیر شکم بره را میدوزیم ، بعد روغن را در ظرف متناسبی میریزیم و روی آتش میگذاریم تا داغ شود و اطراف بره را در روغن سرخ میکنیم تا طلائی شود سپس ۲ تا ۳ لیوان آب در آن ریخته و در ظرف را می بندیم تا بره آهسته بجوشد و بپزد بطوریکه زیاد له نشود و بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد ، در صورتیکه با مقدار آب فوق پخته نشد مقداری آب اضافه میکنیم و در اواخر طبخ کمی نمک به بره میزنیم و بره را درسته در دیس می گذاریم . ممکن است سس بره را ساده و یا با کمی رب گوجه فرنگی مخلوط کنیم و روی بره بدهیم و اطراف بره را با گوجه فرنگیهای ریز یک اندازه سرخ شده و جعفری تزیین کنیم . ممکن است به مایه جگر و ماکارونی یک قاشق سوپخوری شکر ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری آبلیمو بریزیم آبلیمو و شکر را با جگر و ماکارونی یکی دو جوش میدهیم .

نکته:

برای پخت بره باید یک دیگ با سایز بره داشته باشید.