سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

برنج چینی


برنج چینی

● مواد لازم:
▪ ۲ پیمانه برنج
▪ ۳ قاشق غذاخوری روغن
▪ ۱۰۰ گرم لوبیا سبز ریز خرد شده
▪ ۲ عدد هویج ریز خرد شده
▪ ۱۰۰ گرم کلم سفید خرد شده
▪ ۲ تا ۳ عدد فلفل سبز که برش زده اید
▪ یک قاشق چای …

مواد لازم:

۲ پیمانه برنج

۳ قاشق غذاخوری روغن

۱۰۰ گرم لوبیا سبز ریز خرد شده

۲ عدد هویج ریز خرد شده

۱۰۰ گرم کلم سفید خرد شده

۲ تا ۳ عدد فلفل سبز که برش زده اید

یک قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده

یک قاشق چای خوری سیر رنده شده

۲ قاشق غذاخوری سس سویا

یک عدد پیاز خرد شده

نمک و فلفل به میزان کافی

۲ عدد پیازچه خردشده

طرز تهیه:

برنج را آبکش کنید.

بعد از آبکش کردن، آب سرد روی برنج بریزید و کنار بگذارید.

سبزی ها را با روغن در قابلمه ای بزرگ به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید.

سبزی ها نباید نرم شود، بلکه ترد باقی بماند.

نمک و فلفل و بقیه مواد را اضافه کنید.

سپس برنج را به سبزی اضافه و خوب مخلوط کنید.

سس سویا به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزد؛ غذا آماده خوردن است می توانید آن را سرو کنید.