سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
پای سبزیجات
مواد لازم:
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
پیاز متوسط، ورقه شده ۲ عدد
سیر، كوبیده ۲ حبه
پودر كاری۱ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی، خرد شده ۸۰۰ گرم
گل كلم، خرد شده ۳ پیمانه (۳۰۰ گرم)
بروكلی، خرد شده ۵/۳ پیمانه
هویج متوسط، حلقه شده ۲ عدد
سس فلفل تند۲ قاشق چایخوری
سیب زمینی متوسط (۱۲۰۰ گرم) پوست گرفته ۶ عدد
خامه۲ قاشق سوپخوری
۲۰ گرم كره
پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگی، گل كلم، بروكلی و هویج را اضافه كنید و بگذارید این سبزیجات حدود ۱۰ دقیقه با آب گوجه فرنگی بپزند و كمی ترد شوند. آن را از روی آتش بردارید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه بماند تا سرد شود و آن را در یك ظرف نسوز بریزید.سیب زمینیها را با مقداری آب بپزید. سپس در یك صافی خالی كنید تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس آنها را خوب بكوبید تا نرم شوند. خامه و كره را به آن اضافه كنید و این مخلوط را روی سبزیجات ریخته با پشت یك چنگال سطح مخلوط سیب زمینی را صاف كنید. پای را به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی كه روی آن برشته و طلایی شود در فر با درجه حرارت متوسط بپزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست