دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

پای سبزیجات


پای سبزیجات

▪ مواد لازم:
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
پیاز متوسط، ورقه شده ۲ عدد
سیر، كوبیده ۲ حبه
پودر كاری۱ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی، خرد شده ۸۰۰ گرم
گل كلم، خرد شده ۳ پیمانه (۳۰۰ گرم)
بروكلی، …

مواد لازم:

روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری

پیاز متوسط، ورقه شده ۲ عدد

سیر، كوبیده ۲ حبه

پودر كاری۱ قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی، خرد شده ۸۰۰ گرم

گل كلم، خرد شده ۳ پیمانه (۳۰۰ گرم)

بروكلی، خرد شده ۵/۳ پیمانه

هویج متوسط، حلقه شده ۲ عدد

سس فلفل تند۲ قاشق چایخوری

سیب زمینی متوسط (۱۲۰۰ گرم) پوست گرفته ۶ عدد

خامه۲ قاشق سوپخوری

۲۰ گرم كره

پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگی، گل كلم، بروكلی و هویج را اضافه كنید و بگذارید این سبزیجات حدود ۱۰ دقیقه با آب گوجه فرنگی بپزند و كمی ترد شوند. آن را از روی آتش بردارید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه بماند تا سرد شود و آن را در یك ظرف نسوز بریزید.سیب زمینی‌ها را با مقداری آب بپزید. سپس در یك صافی خالی كنید تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس آنها را خوب بكوبید تا نرم شوند. خامه و كره را به آن اضافه كنید و این مخلوط را روی سبزیجات ریخته با پشت یك چنگال سطح مخلوط سیب زمینی را صاف كنید. پای را به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی كه روی آن برشته و طلایی شود در فر با درجه حرارت متوسط بپزید.