یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا
سینه مرغ با رویه بادام

مواد لازم برای ۴نفر:
تخم مرغ درشت:
یک عدد
آب:
یک قاشق غذاخوری
بادام ریز خرد شده:
نصف پیمانه
آرد سوخاری:
یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل:
به میزان کافی
سینه مرغ بدون پوست و استخوان و تکه شده:
۲عدد
آب پرتقال:
نصف پیمانه
آب لیمو:
نصف پیمانه
عسل:
۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
کاغذ روغنی را روی سینی فر قرار دهید.
تخم مرغ و آب را در کاسه ای هم بزنید.
بادام، آرد سوخاری، نمک و فلفل را در کاسه دیگری مخلوط کنید.
تکه های سینه مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در مخلوط بادام فرو ببرید و روی سینی بچینید.
سینی را در فر قرار دهید و پس از ۱۵دقیقه سینه مرغ را برگردانید تا کاملا پخته شود.
آب پرتقال، آب لیمو و عسل را جوش آورید و بگذارید به مدت ۱۰دقیقه بجوشد تا مقدار آن نصف شود، سپس هنگام سرو روی مرغ بریزید.
ارزش غذایی هریک وعده
کالری:
۳۹۶.۳
چربی:
۱۴.۵
سدیم:
۵۰۷.۶ میلی گرم
کربوهیدرات:
۳۰.۵گرم
شکر:
۲۱.۸ گرم
فیبر غذایی:
۲.۲گرم
پروتئین:
۳۵.۶ گرم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست