جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
سالاد مرغ شاورما
مواد لازم:
جعفری تازه ریز شده - ۳ قاشق غذاخوری
نمک - سه چهارم قاشق مرباخوری
فلفل قرمز - یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر زنجبیل - نصف قاشق مرباخوری
پودر زیره - نصف قاشق مرباخوری
پودر گشنیز - یک چهارم قاشق مرباخوری
ماست سفت - ۷ قاشق غذاخوری
آب لیمو - ۲ قاشق غذاخوری
حبه سیر ریز خرد شده - ۴ حبه
روغن زیتون - ۲ قاشق غذاخوری
برش های نازک از سینه مرغ بدون استخوان و پوست - نیم کیلو
کاهوی خرد شده - به مقدار لازم
خیار خرد شده - یک پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده - یک پیمانه
مواد لازم برای تهیه سس لیمو:
سس خردل - یک قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه - یک چهارم پیمانه
روغن زیتون - یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل - به مقدار لازم
طرز تهیه:
جعفری، نمک، فلفل قرمز، زنجبیل، زیره و گشنیز، ماست، آب لیمو و سیر را با هم مخلوط کنید. تکه های مرغ را به این مواد اضافه کنید و با مواد کاملا بپوشانید. بگذارید مرغ به مدت حداقل یک ساعت و حداکثر ۲۴ ساعت در یخچال بماند.
روغن را در ماهیتابه بزرگ نچسب داغ کنید و تکه های مرغ را سرخ کنید. هنگام سرخ کردن، ماهیتابه را پر نکنید تا مرغ ها کاملا پخته شود. برای تهیه سس، تمام مواد را مخلوط کنید و کنار بگذارید. در ظرف بزرگی، کاهو، خیار، گوجه فرنگی، مرغ و سس را مخلوط و سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست