سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا

سالاد مرغ شاورما


سالاد مرغ شاورما

▪ مواد لازم:
جعفری تازه ریز شده - ۳ قاشق غذاخوری
نمک - سه چهارم قاشق مرباخوری
فلفل قرمز - یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر زنجبیل - نصف قاشق مرباخوری
پودر زیره - نصف قاشق مرباخوری
پودر …

مواد لازم:

جعفری تازه ریز شده - ۳ قاشق غذاخوری

نمک - سه چهارم قاشق مرباخوری

فلفل قرمز - یک چهارم قاشق مرباخوری

پودر زنجبیل - نصف قاشق مرباخوری

پودر زیره - نصف قاشق مرباخوری

پودر گشنیز - یک چهارم قاشق مرباخوری

ماست سفت - ۷ قاشق غذاخوری

آب لیمو - ۲ قاشق غذاخوری

حبه سیر ریز خرد شده - ۴ حبه

روغن زیتون - ۲ قاشق غذاخوری

برش های نازک از سینه مرغ بدون استخوان و پوست - نیم کیلو

کاهوی خرد شده - به مقدار لازم

خیار خرد شده - یک پیمانه

گوجه فرنگی خرد شده - یک پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس لیمو:

سس خردل - یک قاشق غذاخوری

آب لیموی تازه - یک چهارم پیمانه

روغن زیتون - یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل - به مقدار لازم

طرز تهیه:

جعفری، نمک، فلفل قرمز، زنجبیل، زیره و گشنیز، ماست، آب لیمو و سیر را با هم مخلوط کنید. تکه های مرغ را به این مواد اضافه کنید و با مواد کاملا بپوشانید. بگذارید مرغ به مدت حداقل یک ساعت و حداکثر ۲۴ ساعت در یخچال بماند.

روغن را در ماهیتابه بزرگ نچسب داغ کنید و تکه های مرغ را سرخ کنید. هنگام سرخ کردن، ماهیتابه را پر نکنید تا مرغ ها کاملا پخته شود. برای تهیه سس، تمام مواد را مخلوط کنید و کنار بگذارید. در ظرف بزرگی، کاهو، خیار، گوجه فرنگی، مرغ و سس را مخلوط و سرو کنید.