یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا
تازه نگهداشتن گوشت بریان
اگر برای میهمانی خود گوشت بریان پخته اید برای بریدن و قطعه قطعه كردن آن عجله نكنید. چرا كه ممكن است گوشت به جای بریده شدن، تكه تكه شود. برای جلوگیری از تكه شدن، پس از پختن گوشت آن را به مدت ۱۰ دقیقه درون فری كه قبلاً روشن بود و هنوز اندگی گرما در آن باقی مانده، قرار دهید.و دریچه فر را نیمه باز بگذارید. به این ترتیب خونابه گوشت كه در اثر گرمای فر در مركز گوشت انباشه شده بیرون آمده و گوشت ترد و تازه برای قطعه قطعه شدن آماده می شود.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران مجلس شورای اسلامی دولت چهاردهم پزشکیان محمدجواد ظریف دولت رئیس جمهور انتخابات ظریف انتخابات ریاست جمهوری مجلس
پشه آئدس زلزله هواشناسی تهران اربعین وزارت بهداشت سازمان هواشناسی قتل شهرداری تهران پلیس گرمای هوا گرما
قیمت خودرو واردات خودرو قیمت دلار خودرو دولت سیزدهم چین برق قیمت طلا حقوق بازنشستگان بازار خودرو بازنشستگان مسکن
تلویزیون سریال فضای مجازی کربلا سینمای ایران موسیقی سینما امام حسین (ع) امام حسین
اینترنت مایکروسافت فناوری اختلال جهانی فضا
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا دونالد ترامپ یمن روسیه تل آویو جو بایدن ترامپ جنگ غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال علی علیپور تراکتور المپیک
همستر کامبت فیلترینگ امنیت سایبری ویندوز سامسونگ ناسا تبلیغات موبایل گوگل
مغز افسردگی دیابت کودک ایدز خواب سلامت روان بارداری