دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
دستور تهیه نان خامهای (اکلر)
مواد لازم:
کره: ۱۰۰ گرم
آب: ۴۰۰ میلیلیتر
آرد: ۲۵۰ گرم
تخممرغ: ۷ عدد
بیکینگ پودر: یکچهارم قاشق چایخوری
وانیل: یکهشتم قاشق چایخوری
روش تهیه:
آب و کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کره در آب حل شود.
بعد آرد را به مواد اضافه کنید و با قاشق مرتب هم بزنید تا خمیر شود.
بعد از ظرف خارج کرده، کنار بگذارید تا مواد سرد شود سپس بعد از سرد شدن مواد را کمی با همزن بزنید و تخممرغها را به خمیر اضافه کرده، خوب هم بزنید.
دقت داشته باشید تا تخم مرغ اولی خوب جذب خمیر نشده است. تخممرغ بعدی را اضافه نکنید.
بعد از اینکه همه تخم مرغها را به خمیر اضافه کردید، وانیل و بیکینگ پودر را نیز داخل خمیر ریخته و خمیر آماده شده را در قیف پارچهای با ماسوره کنگرهدار در سینی با فاصله بهصورت گل های کوچکی یا یکجا در قالب گرد میان خالی بریزید و در فری که قبلا ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کردهاید بهمدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
بعد دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتیگراد رسانده و بهمدت ۳۰ دقیقه دیگر قرار دهید تا بپزد. نانها باید کاملا پف کرده و طلایی رنگ شود. بعد از سرد شدن، کنار نانها را چاک داده و با خامه داخل آن را پر کنید.
نکته:
نان خامهای را میتوان با انواع کرم یا بستنی پر کرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست