شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

املت اسپانیولی


املت اسپانیولی

● مواد لازم
▪ کالباس تند:۱۵۰گرم
▪ پیاز:۱عدد
▪ سیر:۳حبه
▪ تخم مرغ:۶عدد
▪ روغن زیتون:۳قاشق بزرگ
▪ گوجه فرنگی پوست گرفته:۴عدد
▪ فلفل بزرگ قرمز:۱عدد
▪ جعفری:کمی
▪ آب استخوان:کمی
▪ نمک …

مواد لازم

کالباس تند:

۱۵۰گرم

پیاز:

۱عدد

سیر:

۳حبه

تخم مرغ:

۶عدد

روغن زیتون:

۳قاشق بزرگ

گوجه فرنگی پوست گرفته:

۴عدد

فلفل بزرگ قرمز:

۱عدد

جعفری:

کمی

آب استخوان:

کمی

نمک وفلفل:

کمی

طرز تهیه

ـ کالباس رابه صورت مربع های کوچک ببرید.

ـ پیازوسیر راپوست گرفته کاملا"ریزکرده درروغن زیتون تفت دهید.

ـ گوجه فرنگی له شده وفلفل قرمزتخم گرفته که خردکرده ایداضافه کنید.

ـ آب استخوان وفلفل ونمک اضافه کنید.

ـ نیم ساعت باحرارت ملایم بجوشانید.

ـ وقتی سس غلیظ شد تخم مرغ هارابااحتیاط روی سس بشکنید.

ـ مراقب باشید که زرده بازنشود.درظرف راببندید.

ـ هنگام سروکردن کمی جعفری ریزشده روی املت بریزید.

ـ می توانیدبرای تنوع به این غذامکعب های کوچک سیب زمینی ونخودفرنگی بالوبیاسبز اضافه کنید.