شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا
املت اسپانیولی
مواد لازم
کالباس تند:
۱۵۰گرم
پیاز:
۱عدد
سیر:
۳حبه
تخم مرغ:
۶عدد
روغن زیتون:
۳قاشق بزرگ
گوجه فرنگی پوست گرفته:
۴عدد
فلفل بزرگ قرمز:
۱عدد
جعفری:
کمی
آب استخوان:
کمی
نمک وفلفل:
کمی
طرز تهیه
ـ کالباس رابه صورت مربع های کوچک ببرید.
ـ پیازوسیر راپوست گرفته کاملا"ریزکرده درروغن زیتون تفت دهید.
ـ گوجه فرنگی له شده وفلفل قرمزتخم گرفته که خردکرده ایداضافه کنید.
ـ آب استخوان وفلفل ونمک اضافه کنید.
ـ نیم ساعت باحرارت ملایم بجوشانید.
ـ وقتی سس غلیظ شد تخم مرغ هارابااحتیاط روی سس بشکنید.
ـ مراقب باشید که زرده بازنشود.درظرف راببندید.
ـ هنگام سروکردن کمی جعفری ریزشده روی املت بریزید.
ـ می توانیدبرای تنوع به این غذامکعب های کوچک سیب زمینی ونخودفرنگی بالوبیاسبز اضافه کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست