پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
جوجه كباب
مواد لازم :
جوجه متوسط یك عدد
پیاز سه تا چهار عدد
آب لیمو یك استكان
كره ۱۵۰ گرم
زعفران یك قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به مقدار مورد نیاز
طرز تهیه :
پس از تمیز كردن و شستن كامل جوجه, آن را قطعه قطعه كنید و از شب قبل در مخلوط پیاز رنده شده, آب لیمو, فلفل و نمك بخوابانید و در یخچال قرار دهید.
جوجه را به ۵ قسمت به شكل دو ران, دو بال با مقداری گوشت سینه, و سینه تقسیم كنید. استخوان را از ماهیچه ران جدا كند و در صورت كه جوجه درشت است سنه و ران را با چاقو چندین برش بزنید تا حرارت به مغز گوشت برسد. روز بعد, قطعههای مرغ را به سیخ بكشید و با قلم مو مقداری كره آب كرده روی سطح گوشت بمالید. سیخها را ابتدا در حرارت تند زغال پشت و رو كنید و پس از آن كه گوشتها خود را گرفتند, آنها را در حرارت ملایم, كباب كنید.
هنگام كباب كردن بهتر است مرتب روی سطح گوشتها كره آبكرده به همراه مقدار كمی آب لیمو بمالید. پس از اینكه قطعههای جوجه كاملا برشته شد, زعفران را در سه تا چهار قاشق غذا خوری آب گرم حل كنید و روی مرغها بمالید و آنها را از سیخ درآورید.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم محمدجواد ظریف دولت سیزدهم پزشکیان دولت علی باقری ترور ترامپ رئیس جمهور انتخابات رهبر انقلاب
هواشناسی سلامت پلیس تهران شهرداری تهران تب دنگی قتل پشه آئدس تعطیلی ادارات زلزله تیراندازی عزاداری محرم
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا واردات خودرو خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان مالیات بازنشستگان اربعین سایپا سهام عدالت
تلویزیون سینما فرهاد مشیری صداوسیما سینمای ایران دفاع مقدس فیلم لیلی رشیدی وزارت ارشاد شورای عالی انقلاب فرهنگی
آزمون سراسری محصولات کشاورزی فناوری
دونالد ترامپ جو بایدن آمریکا رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل ترامپ فلسطین روسیه جنگ غزه عراق طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور سپاهان علیرضا بیرانوند رئال مادرید باشگاه پرسپولیس مهدی طارمی نقل و انتقالات لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر
سرعت اینترنت اپل تیک تاک ناسا اینترنت شیائومی ربات سامسونگ اقتصاد دیجیتال
دیابت رژیم غذایی کاهش وزن آلزایمر گرمازدگی نوشابه خیار افسردگی صبحانه