یکشنبه, ۱۰ تیر, ۱۴۰۳ / 30 June, 2024
مجله ویستا

رولت مغزدار پنیر و سبزی (مخصوص ماه رمضان)


رولت مغزدار پنیر و سبزی (مخصوص ماه رمضان)

● مواد لازم:
▪ نان لواش معمولی: ۳ تا ۴ عدد
▪ پیازچه خرد شده: ۲ ساقه
▪ جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
▪ ترخون، گشنیز، ریحان خردشده: از هر یک ۲ قاشق غذاخوری
▪ پنیر خامه‌ای: ۲ قاشق غذاخوری
▪ …

مواد لازم:

نان لواش معمولی:

۳ تا ۴ عدد

پیازچه خرد شده:

۲ ساقه

جعفری خرد شده:

۳ قاشق غذاخوری

ترخون، گشنیز، ریحان خردشده:

از هر یک ۲ قاشق غذاخوری

پنیر خامه‌ای:

۲ قاشق غذاخوری

پنیر سفید:

۲۰۰ گرم

مغز گردو:

یک فنجان

مغز بادام و پسته ( به دلخواه):

هر یک، یک سوم فنجان

طرز تهیه:

در ظرف مناسبی سبزیجات، پنیر و مغزها را بریزید و کاملاً با هم مخلوط کنید. یک تکه فویل آلومینیومی را کمی بزرگ تر از اندازه نان ها برش بزنید و روی میز آشپزخانه قرار دهید. لایه اول نان را روی آن بگذارید و مواد را روی نان بمالید و کاملاً پهن کنید. سپس لایه بعدی نان را بگذارید و این کار را تکرار کنید. به دلخواه تعداد لایه های رولت را به ترتیب با یک لایه نان و یک لایه از مخلوط تهیه شده روی هم قرار دهید. سعی کنید مواد کاملاً روی آن پخش شود و بعد از گذاشتن لایه بعدی نان کمی روی آن فشار دهید تا لایه ها به هم بچسبد. بعد از اتمام کار فویل را محکم بپیچید و آن را به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از اتمام زمان مورد نظر فویل را جدا کنید و رولت را به دلخواه برش بزنید. برای جلوگیری از پاشیدن رولت، ابتدا آن را از وسط برش بزنید و سپس هر قسمت را به برش های دلخواه در بیاورید.