دوشنبه, ۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 27 May, 2024
مجله ویستا
سالاد اسفناج
مواد لازم:
سرکه بالزامیک:
یک قاشق غذاخوری
لیمو:
یکدوم
اسفناج:
۲۰۰ گرم
نعنا:
۳ شاخه
گوجهفرنگی:
یک عدد
خیار:
یک عدد متوسط
طرز تهیه:
ابتدا ظرف گودی را برای سالاد خود انتخاب کنید. سرکه بالزامیک را همراه با آبلیمو و روغن زیتون درون کاسه بریزید و مقداری نمک و فلفل به معجون خود اضافه کنید. برگهای نعنا و اسفناج را هم داخل کاسه بریزید. گوجهفرنگی را ریز کرده و به آن اضافه کنید. با چنگال روی خیار شیار بکشید و با زاویه اریب آن را ببرید و درون سالاد بریزید. یادتان باشد که تا لحظه آخر سالاد را به هم نزنید. فقط در هنگام سرو آن کمی آن را در ظرف تکان دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ایران سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی شهدای خدمت رئیسی انتخابات ریاست جمهوری 1403 سقوط بالگرد رئیسی ریاست جمهوری رهبر انقلاب
آتش سوزی پلیس بیمارستان تهران هواشناسی قتل وزارت بهداشت سلامت شهرداری تهران سازمان هواشناسی فضای مجازی بارش باران
خودرو ایران خودرو شمش طلا دولت سیزدهم قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو بورس تورم یارانه حقوق بازنشستگان بازار خودرو
تلویزیون سینما جشنواره کن سینمای ایران سریال کتاب سینمای جهان دفاع مقدس تئاتر
دانشگاه آزاد اسلامی کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه تهران وزارت علوم
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا حماس لبنان چین حزب الله لبنان اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس تیم ملی والیبال ایران جواد نکونام لیگ برتر استقلال خوزستان والیبال بازی نساجی باشگاه پرسپولیس بارسلونا
ایلان ماسک سامسونگ اپل گوگل ناسا ماهواره موبایل واتساپ مایکروسافت
تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو کاهش وزن استرس خواب زوال عقل آلزایمر افسردگی سکته مغزی