شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا

مصرف آلو به جذب آهن در بدن کمک می کند


مصرف آلو به جذب آهن در بدن کمک می کند

آلو میوه ای بومی قاره آسیا است که در آب و هوای معتدل و به رنگ های بنفش، سبز، زرد، نارنجی و قرمز رشد می کند. آلو میوه ای غنی از فیبر غذایی است که در بهبود عملکرد سیستم گوارشی موثر …

آلو میوه ای بومی قاره آسیا است که در آب و هوای معتدل و به رنگ های بنفش، سبز، زرد، نارنجی و قرمز رشد می کند. آلو میوه ای غنی از فیبر غذایی است که در بهبود عملکرد سیستم گوارشی موثر است. در این مطلب از «ehow» به خواص این میوه اشاره خواهیم کرد.

آلو، حتی آلوی خشک غنی از ۲ نوع فیتونیوترینت به نام اسید نیوکلوروجنیک (neochlorogenic) و کلوروجنیک (Chlorogenic) است. این ۲ ماده همانند آنتی اکسیدان عمل می کند و برای بدن بسیار مفید است.

مصرف آلو به تولید و جذب آهن در بدن کمک می کند و باعث گردش خون بهتر و در نتیجه رشد بافت های سالم می شود.

خوردن منظم آلو در درازمدت از پیرچشمی و عفونت های دیگر مربوط به چشم جلوگیری می کند. مصرف طولانی مدت آن باعث تقویت قدرت بینایی می شود.

ماده ضدسرطانی موجود در آلو، مانع رشد سلول های سرطان زا و تومور در بدن می شود.

مصرف آلو، بیماری های قلبی را در درازمدت کاهش می دهد. آلو خاصیت تمیزکنندگی دارد و با پاک نگه داشتن خون مانع بروز عوارض قلبی می شود.

ویتامین C موجود در آلو، بدن را در برابر آسم، سرطان روده، پوکی استخوان و آرتریت روماتوئید محافظت می کند.

آب آلو، از ابتلا به آنفلوآنزای A جلوگیری می کند.