شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

اعترافات کلینتون


اعترافات کلینتون

بروز پدیده انقلاب رنگی در قرن بیست و یکم به عنوان یکی از تحولات جدید در عرصه سیاست قلمداد می گردد که از سوی سران قدرت های استکباری و سیاستمداران غرب برای تغییر در نظام هایی که در رویارویی با اهداف نظام سرمایه داری قرار گرفته اند صورت می پذیرد

بروز پدیده انقلاب رنگی در قرن بیست و یکم به عنوان یکی از تحولات جدید در عرصه سیاست قلمداد می گردد که از سوی سران قدرت های استکباری و سیاستمداران غرب برای تغییر در نظام هایی که در رویارویی با اهداف نظام سرمایه داری قرار گرفته اند صورت می پذیرد. در همین راستا از مصادیق بهره برداری غرب از انقلاب های مخملی به نمونه هایی در دهه پایانی قرن بیستم می توان اشاره نمود که از کشورهای اروپای شرقی همچون چکسلواکی و رومانی آغاز و در دهه نخست قرن بیست و یکم، به جمهوری استقلال یافته شوروی سابق همچون گرجستان و قرقیزستان نیز تسری یافت. این تحول همچنان که از عنوان آن پیداست بر رویکردی نرم و شیوهای آرام برای تغییر حکومت و حکمرانان تأکید دارد و از این رو، راهرو نوینی درعرصه تغییر رژیمها به شمار میرود.

لذا موفقیت این شیوه در جوامع مذکور این گمانه در میان برخی استراتژیکهای نومحافظ کار آمریکایی و بعضی گروههای مخالف جمهوری اسلامی را تقویت نمود که بهترین شیوه برای تغییر نظام جمهوری اسلامی ایران، بهره گیری از همین راهبرد، یعنی برپایی انقلاب رنگی در مقطع حساس انتخابات ۸۸است. چرا که دشمنان انقلاب اسلامی در طول سی و سه سال از عمر انقلاب اسلامی در برابر عزم و اراده ملت ایران با شکست رو به رو گردیده لذا با تغییر رویه و ایجاد رویکرد نبرد ناهمگون، واقعیت جنگ نرم را به منصه ظهور رسانده و در طرحی هدفمند از سوی سازمان های جاسوسی غرب و حمایت مثلث آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی حوادث و فتنه انگیزی های بعد از انتخابات ریاست جمهوری را با هدف ایجاد انقلاب رنگی و براندازی نظام اسلامی دنبال نمودند. از این رو جریان دخالت و صحنه گردانی غرب در حوادث و وقایع قبل و بعد از انتخابات دهم ریاست جمهوری که منجر به شکل گیری فتنه ۸۸ در کشور گردید از جمله مصادیقی است که هم اکنون با توجه به اعترافات اخیر وزیر امور خارجه آمریکا ماهیت سناریوی آمریکایی- اسرائیلی غرب برای راه اندازی انقلاب مخملی در ایران را بیش از پیش رسوا می سازد. چرا که خانم هیلاری کلینتون اخیراً در مصاحبه تلویزیونی از قبل تهیه شده خود با شبکه فارسی زبان بی بی سی با اعتراف به این موضوع حمایت و صحنه گردانی سران دولت آمریکا و ارتباط با سردمداران فتنه ۸۸ را به صراحت بیان نموده و حمایت های مخفیانه خود را از جریان فتنه ۸۸ اعتراف می نماید.

موضوعی که از همان نخستین روزهای سال ۸۸ از سوی رهبر فرزانه انقلاب به عنوان توصیه های رهبری قبل از انتخابات و ضرورت حفظ هوشیاری و بصیرات زایی در بعد از نتخابات همواره از سوی معظم له تاکید می گردید که دست پنهان دشمن در ناآرامی و صحنه گردانی اغتشاشات و آشوب های خیابانی دخالت داشته و صف آرایی بر علیه انقلاب اسلامی در مقطع بعد از انتخابات از سوی بدخواهان نظام و از سناریوهای بلند مدت غرب می باشد.

لیکن اشاره به این واقعیت یعنی برنامه ریزی دشمن برای انقلاب رنگی در حوادث بعد از انتخابات در ایران، در آن مقطع زمانی از سوی افراد نواندیش مغرض و یا روشن فکران کج اندیش، موضوعی خام و تصوری همراه با ابهام ترسیم می شد و اظهارات دلسوزان نظام اسلامی، تهدیدنمایی از رفتارهای نظام سیاسی غرب و دولت آمریکاتبیین و از سران فتنه به عنوان همراهان امام وانقلاب یاد می گردید؛لذا در شرایط کنونی بواسطه دفع غبارآلودی فضای فتنه و شناخت عرصه ها ودرک لحظه ها و همچنین اعترافات اخیر خانم هیلاری کلینتون و دیگر رسانه های وابسته به دولت ایالات متحده، نه تنهادست پنهان غرب و سران ایالات متحده امریکا در ارتباط و صحنه گردانی فتنه ۸۸ بر ملا گردید بلکه واقع بینی رهبر فرزانه انقلاب را بیش از پیش آشکار نمود. واقعیتی که مقام معظم رهبری از همان ابتدایی ترین روزهای شکل گیری جریان فتنه بر بیداری و واقع بینی نسبت به دخالت دشمنان خارجی توصیه می گردید.از این رو اعترافات اخیر وزیر امورخارجه آمریکا در شبکه فارسی زبان بی بی سی علاوه بر تایید دشمنی چندین ساله دولت آمریکا با ملت و نظام اسلامی؛ واقعیت کوتاه بینی و عدم ترسیم صحیح وقایع پیرامونی افرادی را به تصویر می کشند که با ادعای دگر اندیشی و روشن بینی سیاسی، چشم خود را بر خیانت دشمنان ملت و کشور عزیزمان ایران بسته و بعضاً در همنوایی با غرب و نظام سرمایه داری فضای فتنه انگیزی را ملتهب تر می نمودند و هم اکنون نیز با اعتراف اخیر هیلاری کلینون پاسخگوی کج اندیشی و غیر واقع نگری خود می باشند.

چرا که علاوه بر اعترافات اخیر وزیر امورخارجه امریکا، سایت رادیو فردا ارگان رسمی سازمان سیا نیز در چندی پیش در ادامه اعترافات خود به این موضوع یعنی اجرای انقلاب رنگی در ایران اعتراف و در تحلیلی عنوان نموده بود که: براندازی جمهوری اسلامی از طریق انقلاب رنگی، حمله نظامی یا ترکیبی از این دو امکان ندارد. درواقع سایت رادیو فردا نیز در تحلیل خود اعتراف نموده بودکه: مدل انقلاب رنگی نیز در ایران به زودی قابل تکرار نیست. چرا که جنبش سبز، انقلاب رنگی به انجام نارسیده بود و حکومت چشم هایش باز شده است. این اعتراف رادیو فردا در حالی ادامه می یابد که در ادامه این تحلیل آمده است: رهبر فرزانه انقلاب در اوج فتنه آشوبگران تاکید کرده بودند مستکبران به عبث می کوشند از آشوبگری، کاریکاتور انقلاب بسازند حال آن که ملت ایران خود، انقلابی هستند و مقابل تحرکات دشمن ایستاده اند.در همین راستا اظهارات اخیر رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در همین مضمون بوده و لاریجانی نیز شکست و ناکامی غرب در برابر ملت ایران را در برابر اعترافات و اظهارات وزیر امورخارجه امریکاعنوان می نماید.

برهمین اساس این چنین می توان عنوان نمود که اعترافات هیلاری کلینتون در خصوص صحنه گردانی و اجرای ناکام انقلاب رنگی و فتنه انگیزی های ۸ ماهه دشمن که به تعبیر رهبر معظم انقلاب پیچیده ترین اقدام دشمنان انقلاب اسلامی از ابتدای شکل گیری نهضت و تشکیل جمهوری اسلامی قابل ارزیابی می باشد، موضوعی تازه نبوده و اعتراف دخالت غرب و دولت ایالات متحده واقعیتی است که دشمنی دولت های استعماری و دروغگویی سردمداران فتنه ۸۸ را بیش ازپیش اشکار می سازد.

چرا که دخالت و صحنه گردانی خارجی که هم اکنون در اظهارات سران نظام سرمایه داری و رسانه ها و بوغ های تبلیغاتی غرب نیز اذعان می گردد؛ حاکی از شکست غرب در اجرای سناریوهای مختلف خود در عرصه نبرد سخت و جنگ نرم می اشد که در این روزها با ادامه شکست سیاست های غرب در منطقه و شکل گیری جنبش وال استریت فرار به جلوی غرب و دولت ایالات متحده امریکا را بازگو می نماید.

در شرایط کنونی یکی از ضروری ترین توصیه های انقلابی و سیاسی، تاکید رهبر فرزانه انقلاب قلمداد می گردد که حضور دشمن را در هر برهه از زمان هشدار داده و توطئه آفرینی و برنامه ریزی بلند مدت دشمن را به تصویر می کشانند. چرا که غرب و سران دنیای اومانیستی و امپریالیستی از دشمنی خود با نظام اسلامی کوتاه نیامده و اشاره به ماهیت نبرد جدید دشمن از جمله مباحثی است که هوشیاری و بیداری ملت ایران را به دنبال خواهد داشت. لذا ضرورت بصیرت و بیداری نیاز هرروز جامعه قلمداد می گردد تا در برابر هرگونه فتنه و جریان انحرافی، خنثی سازی تهدیدات دشمن را به ارمغان آورد.

علی قاسمی