جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا

جگر سیاه سرخ شده


موز  :  ۱ عدد
قارچ  :  ۱ عدد
پیاز سبز  :  ۱ عدد
سیر  :  ۱ عدد
روغن  :  ۰.۲۵ فنجان
اسفناج  :  ۱۰ شاخه
زنجبیل  :   قدری
سس سویا  :  ۲ قاشق سوپخوری
شراب شری  :  ۱ قاشق مربا خوری
شکر  :  ۱ قاشق مربا خوری
نمک  :  ۱ قاشق مربا …

موز  :  ۱ عدد

قارچ  :  ۱ عدد

پیاز سبز  :  ۱ عدد

سیر  :  ۱ عدد

روغن  :  ۰.۲۵ فنجان

اسفناج  :  ۱۰ شاخه

زنجبیل  :   قدری

سس سویا  :  ۲ قاشق سوپخوری

شراب شری  :  ۱ قاشق مربا خوری

شکر  :  ۱ قاشق مربا خوری

نمک  :  ۱ قاشق مربا خوری

آرد ذرت  :  ۱.۵ قاشق مربا خوری

آب  :  ۱ قاشق سوپخوری

جگر سیاه و قارچ و پیاز را به قطعات کوچک خرد کنید. سبزیجات و سیر را هم خرد کرده آن را با مواد مذکور مخلوط کنید.

سپس روغن در تابه ریخته، داغ که شد مواد را در آن بریزید و سرخ کنید. همین که کمی سرخ شد و رنگش تغییر یافت، در داخلش سس بریزید و همچنان روی آتش بپختن ادامه دهید، همین که جا افتاد، خوراک را از روی آتش بردارید.